Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Psylocybina (4-PO-DMT)
organiczny związek chemiczny z grupy tryptamin, alkaloid o właściwościach psychodelicznych występujący naturalnie w setkach gatunków grzybów psylocybinowych, m.in. w Psilocybe cubensis i Psilocybe semilanceata. Psylocybina obok LSD jest najbardziej popularnym i najczęściej używanym psychodelikiem. Historia zażywania grzybów psylocybinowych sięga czterech tysięcy lat wstecz, obecnie popularnie znane są one jako halucynogenne lub magiczne grzyby. Psylocybina powoduje głębokie doznania psychodeliczne, transcendentne, mistyczne, medytacyjne, często także religijne.
Obecnie w większości krajów wpisana została na listę nielegalnych środków psychoaktywnych.
Substancja ta została opisana po raz pierwszy w latach 60. XX wieku przez Alberta Hofmanna.
źródło : https://pl.wikipedia.org/wiki/Psylocybina
W Pl występ[uje w Łysiczce lancetowatej (Psilocybe semilanceata (Fr.) P. Kumm.) – gatunek grzybów należący do rodziny Hymenogastraceae[
https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ysiczka_lancetowata
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
(08.04.2022, 11:46)Szyderca napisał(a): Mniaaaam mniaaaam nie jadłem grzybów ale chętnie bym spróbował jakieś fajne
Psilocybe cubensis te te są zajebiste wystarczą 3 sztuki i można je dosyć łatwo uprawiać w domu
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
08.04.2022, 12:02
(08.04.2022, 11:45)dimiliki napisał(a):
organiczny związek chemiczny z grupy tryptamin, alkaloid o właściwościach psychodelicznych występujący naturalnie w setkach gatunków grzybów psylocybinowych, m.in. w Psilocybe cubensis i Psilocybe semilanceata. Psylocybina obok LSD jest najbardziej popularnym i najczęściej używanym psychodelikiem. Historia zażywania grzybów psylocybinowych sięga czterech tysięcy lat wstecz, obecnie popularnie znane są one jako halucynogenne lub magiczne grzyby. Psylocybina powoduje głębokie doznania psychodeliczne, transcendentne, mistyczne, medytacyjne, często także religijne.
Obecnie w większości krajów wpisana została na listę nielegalnych środków psychoaktywnych.
Substancja ta została opisana po raz pierwszy w latach 60. XX wieku przez Alberta Hofmanna.
źródło : https://pl.wikipedia.org/wiki/Psylocybina
W Pl występ[uje w Łysiczce lancetowatej (Psilocybe semilanceata (Fr.) P. Kumm.) – gatunek grzybów należący do rodziny Hymenogastraceae[
https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ysiczka_lancetowata
Próbowałem wiele psychodelików w tym oczywiście LSD, ale najlepszego, najbardziej kolorowego tripa z wizualami mialem właśnie po grzybach, a w zasadzie po truflach
10.04.2022, 20:20
Raz dwqaa razy do roku jest świetnie tylko często po zjedzeniu dopada mnie biegunka haha
kiedys tyle zjadłem łysiczki że zwymiotowałem ale było już zapuźno i łapałem się trawy na łące przez 2 godziny ale puźniej było bardzo dfajnie
kiedys tyle zjadłem łysiczki że zwymiotowałem ale było już zapuźno i łapałem się trawy na łące przez 2 godziny ale puźniej było bardzo dfajnie
18.04.2022, 12:47
Polecam zrobić wywar.
Bez problemów z żołądkiem i bólów brzucha,na dodatek wchodzi szybciej,same plusy.
Bez problemów z żołądkiem i bólów brzucha,na dodatek wchodzi szybciej,same plusy.
kocham piwo
18.04.2022, 13:48
1.Grzybki(najlepiej suszone) mielisz drobno i zalewasz wodą,najlepiej około 80-90 stopni.
2.Przykrywasz talerzykiem i czekasz 10-15min.
3.Po tym czasie odsłaniamy,odsączamy płyn wyciskając resztki z grzybów i wypijamy,voila!
A jeśli chcesz mocny ale krótki trip,to przed zalaniem wodą do kubka z grzybkami wlewasz sok z cytryny lekko ponad grzybki i po 20min robisz krok 1 czyli zalewasz wodą.
Smacznego : )
2.Przykrywasz talerzykiem i czekasz 10-15min.
3.Po tym czasie odsłaniamy,odsączamy płyn wyciskając resztki z grzybów i wypijamy,voila!
A jeśli chcesz mocny ale krótki trip,to przed zalaniem wodą do kubka z grzybkami wlewasz sok z cytryny lekko ponad grzybki i po 20min robisz krok 1 czyli zalewasz wodą.
Smacznego : )
kocham piwo
18.04.2022, 13:52
polecam na fb grupke psylocibe cubensis (pl), kompendium wiedzy o hodowli, przechowywaniu, agarach, growkitach, dawkowaniu i wiele wiecej, sam siedze tam od roku i wiem calkiem sporo o grzybolach
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY