Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zdjęcia sortów
30.09.2022, 11:05
Mam takie hobby, że jak coś mi wpadnie w ręce to robię temu zdjęcie i chowam na dysku. Te tutaj mają 4 lata. Kiedyś miałem 31g nm-2201, zrobiłem z tego z ponad pół kilo maczanki. No i jakieś losowo zamówione maczanki z nieznanym składem. Paliło się mocarza, kosiora i inne jakieś annihilation
30.09.2022, 11:08
SGT intense to przypadkiem nie było od rchema na SGT-151? Pamiętam jak zamawiałem po 10, 25g i było smażone
30.09.2022, 11:14
na 200% to jest temat od rchema pamietam to nm, palilem na czysto z tytoniem i sprzatalem dalej chalupe, fajny kanna docporobienia czegos, na tamtą głowę był zdecydowanie za słaby dla mnie
a AK47 znalezli u mnie na przeszukaniu pod materacem, na szczescie tk bylo jeszcze legalne sgt, nie mialem pojecia ze mam ponad 3g skitrane pod materacem xD
a AK47 znalezli u mnie na przeszukaniu pod materacem, na szczescie tk bylo jeszcze legalne sgt, nie mialem pojecia ze mam ponad 3g skitrane pod materacem xD
30.09.2022, 11:24
po nm-2201 zajebiście wkręcała się muzyka, ogólnie odbiór dźwięku był kosmiczny, pamiętam jak wapowałem proch z żarówy i leżąc na podłodze wkręcałem sobie że leże w jakimś lesie deszczowym
od rchema pamiętam jeszcze Hurricane Lemon (które wcale nie było cytrynowe ), na cumyl-4cn-binace bodajże, takie sobie.
ech, miałem w huy antycznych zdjęć tematów, ale dysk twardy mi zdechł.
od rchema pamiętam jeszcze Hurricane Lemon (które wcale nie było cytrynowe ), na cumyl-4cn-binace bodajże, takie sobie.
ech, miałem w huy antycznych zdjęć tematów, ale dysk twardy mi zdechł.