Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
KuCoin 100USDT promo.
Zauważyłem na giełdzie KuCoin promocję dla nowych użytkowników.
.
Jeśli dobrze rozumiem - Wpłacając 100USDT na tydzień "przetrzymania" (EARN) dostajemy drugie tyle zysku, po wspominanym tygodniu.
Czyli około 400PLN do przodu.
.
Jest tu jakiś expert? 😄
😎 WIECEJ OPYTYMIZMU 😎
Dotąd obstawiałem na jakieś małe procenty inne waluty i byłem do przodu, także już zwerbowałem dwóch Ziomali i postaram się zdać relację jak wszystko poszło.
🙂🙂
Ja myślę o tym pozytywnie, ze względu na to, iż KuCoin to nie jakaś randomowa giełda, a jedna z the Best of the World. Nie można tak zarażać pesymizmem. 😋
Dotąd obstawiałem na jakieś małe procenty inne waluty i byłem do przodu, także już zwerbowałem dwóch Ziomali i postaram się zdać relację jak wszystko poszło.
🙂🙂
Ja myślę o tym pozytywnie, ze względu na to, iż KuCoin to nie jakaś randomowa giełda, a jedna z the Best of the World. Nie można tak zarażać pesymizmem. 😋
04.10.2022, 08:10
Celsius i Voyager też były top of the top... a wyjebały sie na plery wręcz spektakularnie
https://www.forbes.com/advisor/investing...s-celsius/
https://www.investopedia.com/ftx-buys-voyager-6744284
procenty o jakich mówisz, w takim czasie są niemożliwe przy konwencjonalnym inwestowaniu, te pieniądze biorą sie skądś, w tym wypadku z kieszeni nowych jeleni ("inwestorów"). takich zwrotów nawet Mavrodi nie obiecywał
https://www.forbes.com/advisor/investing...s-celsius/
https://www.investopedia.com/ftx-buys-voyager-6744284
procenty o jakich mówisz, w takim czasie są niemożliwe przy konwencjonalnym inwestowaniu, te pieniądze biorą sie skądś, w tym wypadku z kieszeni nowych jeleni ("inwestorów"). takich zwrotów nawet Mavrodi nie obiecywał
04.10.2022, 10:23
Ok. Szanuję Twoje zdanie przyjacielu, jednak, żeby było zabawniej, to cały zysk jeśli pyknie przeznaczę na zabawę Czatową ja ostatnio z TAJNYM KODEM. 😎
Dwóch Ziomali. Każdemu wkładam 100$. Dzielimy się po pół, także 100$ komuś wpadnie na lepsze jutro. 😎
(niech moc trzymanych pancy a mianowicie kciuków będzie z nami!!!!)
😁
Dwóch Ziomali. Każdemu wkładam 100$. Dzielimy się po pół, także 100$ komuś wpadnie na lepsze jutro. 😎
(niech moc trzymanych pancy a mianowicie kciuków będzie z nami!!!!)
😁
EY DOBRA
Bo się okazało chyba, że to w skali roku także spoko XD
Jak dzięki ukochanym BabyDogeCoin`Om stanę się multiwykurwistyliarderem, to odżałuję te 100$, żeby nie było. 😎
Bo się okazało chyba, że to w skali roku także spoko XD
Jak dzięki ukochanym BabyDogeCoin`Om stanę się multiwykurwistyliarderem, to odżałuję te 100$, żeby nie było. 😎
host free php
07.10.2022, 11:29
Wymyslilem kiedys slogan reklamowy na takie cos: "Przeciez Cheops tez zbudowal piramide"
YOUR ATTORNEY
07.10.2022, 11:37
W skali roku? Jak dla mnie to wciąż zajebisty ponzi, mimo tego że nie obiecujący chorych zwrotów w stylu 200% w miesiąc, zapewne przyciągnie mniej "inwestorów" ale też mniej krytycznie spoglądających oczu. A w skali roku też można tyle hajsu zgolić z ludzi że głowa boli, i wyjebać na Filipiny. rok-półtora to jakoś będzie średni czas życia takiego przedsięwzięcia
07.10.2022, 12:02
@"Kaja Buza" 100% w tydzień???
Wał jak chuj!
Wał jak chuj!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
kot_kreskowy no ale... Ale ja myślał, że to działa jak te oprocentowanie innych krypto np. na 7.1%
A to w skali roku to wychodzi...
2 dolary prawie w ów tydzień. Będzie tańczone i chuj. Niechcący wmówiłem kierownikowi, że byłem w dzień kiedy mnie nie było. 🤣🤣
Beeniepatu a jak wytłumaczysz to, że w piramidach te tunele itd mają zachowane kąty proste np między ścianą a sufitem? 🤯🤯🤯
A to w skali roku to wychodzi...
2 dolary prawie w ów tydzień. Będzie tańczone i chuj. Niechcący wmówiłem kierownikowi, że byłem w dzień kiedy mnie nie było. 🤣🤣
Beeniepatu a jak wytłumaczysz to, że w piramidach te tunele itd mają zachowane kąty proste np między ścianą a sufitem? 🤯🤯🤯