Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Piwko
08.10.2022, 16:49
kot_kreskowy za pewnie koło 40 zł kosztowało piłem wszystkie smaki tego piwka jedno mi nie zasmakowało jak bym pił ropę naftową
08.10.2022, 16:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2022, 17:00 przez kot_kreskowy.)
30zł. Biedronka😁
Jak zobaczyłem, to się zachwyciłem❤️
Roooobi wrażenieee😎
Degustację zacząłem od Russian Imperial Stout.
Słodko-gorzki dzik 12%, gęsty niczym olej😍
Prawdziwe KOCURY docenią ten smak❤️
Jak zobaczyłem, to się zachwyciłem❤️
Roooobi wrażenieee😎
Degustację zacząłem od Russian Imperial Stout.
Słodko-gorzki dzik 12%, gęsty niczym olej😍
Prawdziwe KOCURY docenią ten smak❤️
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.10.2022, 17:15
Zestaw konesera Komes znany i lubiany wśród prawdziwych piwoszy - obecnie dostępny w biedrze w fajnej cenie około 35zł. Najlepsze piwa z tego zestawu to Porter Bałtycki Malinowy i Porter Bałtycki Bourbon Oak - niebo w gębie.
S-N Nie smakował Ci zapewne Komes Barley Wine. Dla mnie to to smakuje jak połączenie mocnego piwa i wina - mnie to piwo nie bardzo podchodzi.
S-N Nie smakował Ci zapewne Komes Barley Wine. Dla mnie to to smakuje jak połączenie mocnego piwa i wina - mnie to piwo nie bardzo podchodzi.
08.10.2022, 17:35
Nie lubie piwa , bęben wybija po tym heh jak pic alko to jak mężczyzna wódka czyta lub whisky
08.10.2022, 18:04
Perła i Łomża i tak najlepsza xD
Dla mnie w smaku xD
Inme browce jakis dziwny smak maja xD
Dla mnie w smaku xD
Inme browce jakis dziwny smak maja xD
08.10.2022, 18:21
Rudy Cygan jaki bęben? Kot szczupły niczym osa😎
Dobre piwo się DEGUSTUJE a nie chleje do upadłego.
Maniek właśnie ruszyłem z Barley Wine i jest SZTOS, lekkie nuty orzechowe,coś w ten deseń. I czuć to wino ale całkiem pozytywnie😁
Na razie przerobiłem szklaneczkę Stout'a i szklaneczkę Wine i jestem w niebie❤️
Porter Bałtycki malinowy piłem jakiś czas temu i fakt- to jedno z lepszych piw jakie piłem kiedykolwiek.
Generalnie to bardzo ciężkie piwa. Nie dla każdego, ale dzięki temu jest więcej dla smakoszy😎
Dobre piwo się DEGUSTUJE a nie chleje do upadłego.
Maniek właśnie ruszyłem z Barley Wine i jest SZTOS, lekkie nuty orzechowe,coś w ten deseń. I czuć to wino ale całkiem pozytywnie😁
Na razie przerobiłem szklaneczkę Stout'a i szklaneczkę Wine i jestem w niebie❤️
Porter Bałtycki malinowy piłem jakiś czas temu i fakt- to jedno z lepszych piw jakie piłem kiedykolwiek.
Generalnie to bardzo ciężkie piwa. Nie dla każdego, ale dzięki temu jest więcej dla smakoszy😎
NIE dla OPIO !!!
09.10.2022, 12:47
Niestety już nie potrafię pić dla smaku ehh. Zwykle Łomza mocna, dębowe, Tatra, tyskie w tej kolejności.
09.10.2022, 14:52
fiodor to niedobrze. Rób coś z tym👍
Ja natomiast już nie lubię tego stanu upodlenia się alkoholem. A już wogule piwem🤮.
Jak jestem na jakiejś imprezie, gdzie trzeba pić, to zdecydowanie czysta wódka z kieliszka.
Obowiązkowo z konkretnym podkładem mięsnym.
Ja natomiast już nie lubię tego stanu upodlenia się alkoholem. A już wogule piwem🤮.
Jak jestem na jakiejś imprezie, gdzie trzeba pić, to zdecydowanie czysta wódka z kieliszka.
Obowiązkowo z konkretnym podkładem mięsnym.
NIE dla OPIO !!!