Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkursy
Bam ja swego czasu wpadłem w taką psychiczną... Blokadę, że uważałem, że każdy post musi wnosić najważniejsze prawdy w historii wątku.
W sensie, że nie można trochę odbić od tematu i dać jakiś luźny wpis zahaczający o temat. 🤣🤣🤣 Ale to odcisk psychopatycznych zachowań innych, także wyluzuj. 😎
Paranoje tańczą, tańczą, tańczą, tańczą...
W sensie, że nie można trochę odbić od tematu i dać jakiś luźny wpis zahaczający o temat. 🤣🤣🤣 Ale to odcisk psychopatycznych zachowań innych, także wyluzuj. 😎
Paranoje tańczą, tańczą, tańczą, tańczą...
09.10.2022, 13:51
Bam weź proszę pod uwagę, że Beeniepatu ma z nas tu wszystkich największe kompetencje i "referencje" w zakresie forumowych zagadnień połowa tu nie posiada nawet połowy wiedzy jaką on przez lata zdobywał, i uważam, że należy mu się szacunek również jako po prostu człowiekowi.
Wyluzuj trochę.
Wyluzuj trochę.
Metamorfoza
09.10.2022, 13:59
kot_kreskowy daj spokoj. Jestem user'em jak kazdy tutaj Ja wiedze zdobywam kazdego dnia sluchajac innych, m. in. na tym Forum. Lubie tylko jak ktos tez potrafi sluchac, a nie tylko krzyczec. Do tego o sample 😎 A usmiecham sie jak ktos mierzy drugiego swoja miara. Ale jak to zawsze powtarzam - pieknie jest sie roznic 😉
YOUR ATTORNEY
09.10.2022, 14:02
Bam Mordeczko Beeniepatu to chodząca encyklopedia, narkopedia, wikipedia i wartość odżywcza. Ja mam bliżej do 40 niż 30 a Gość jest dla mnie wzorem, mentorem i mistrzem. Czasem sam łapie się na tym, że w sumie nie wiem czy tak sobie na Ty powinienem się zwracać. 😎
.
Co do nagród, to nie wypominaj. Wiem, że to fajnie komuś pochwalić się zwycięstwem, ale pamiętaj, że ludzie tutaj bywają tak szkodliwi, że Twój sukces zamienią w dłuuugą udrękę. 😎
.
Mi możesz się pochwalić jak coś. Możesz mówić, że jesteś królem, Bogiem, najzajebistrzym gościem na całym wszechświecie. Spoko to jest.
❤️❤️❤️
😎
.
Co do nagród, to nie wypominaj. Wiem, że to fajnie komuś pochwalić się zwycięstwem, ale pamiętaj, że ludzie tutaj bywają tak szkodliwi, że Twój sukces zamienią w dłuuugą udrękę. 😎
.
Mi możesz się pochwalić jak coś. Możesz mówić, że jesteś królem, Bogiem, najzajebistrzym gościem na całym wszechświecie. Spoko to jest.
❤️❤️❤️
😎
09.10.2022, 14:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.10.2022, 14:04 przez Rudy Cygan.)
Bam nie rozumiem cie troche , niechcesz nagrody najlepszej bo wolisz najgorsza hehe a zaraz piszesz ze masz firmę i ludzi do obsłużenia to po co ty się pocisz o jakieś posty i o nagrody czy przedłużony czas ? Skoro Ty masz firmę i nie masz czasu by być aktywnym jak inni wiec sam sobie zadajesz pytanie i odpowiadasz
Ps. Beeniepatu jak juz pisali inni , to naprawdę mądra osoba która by mogła cię dużo nauczyć.
Ps. Beeniepatu jak juz pisali inni , to naprawdę mądra osoba która by mogła cię dużo nauczyć.
09.10.2022, 14:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.10.2022, 14:16 przez kot_kreskowy.)
Różnorodność jest wspaniała❤️ beenie👍
Nie dość,że mądry, to jeszcze skromny.👍
O kurwa, liczba mych postów to 666😎
Nie dość,że mądry, to jeszcze skromny.👍
O kurwa, liczba mych postów to 666😎
Metamorfoza