Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Powiększone źrenice
11.10.2022, 13:41
Wątek tyczy się głównie powiększonych źrenic Ale moje pytanie brzmi czy są jakieś sposoby na powrót normalnego stanu po dłuższym zażywaniu benzo i jarania maczany? Aktualnie wyglądam jakbym wiecznie był na fazie
Dokładnie mam na myśli strasznie pomniejszone źrenice,przymknięte oczy itp
Ktoś coś jakieś porady?
Oprócz odstawienia benzo i maczany
Ktoś coś jakieś porady?
11.10.2022, 13:58
(11.10.2022, 13:41)UltraKsiężyc napisał(a): Wątek tyczy się głównie powiększonych źrenic Ale moje pytanie brzmi czy są jakieś sposoby na powrót normalnego stanu po dłuższym zażywaniu benzo i jarania maczany? Aktualnie wyglądam jakbym wiecznie był na fazienie ma takich sposobow
Ktoś coś jakieś porady?
musisz dojsc do siebie
13.10.2022, 09:02
(11.10.2022, 13:41)UltraKsiężyc napisał(a): Wątek tyczy się głównie powiększonych źrenic Ale moje pytanie brzmi czy są jakieś sposoby na powrót normalnego stanu po dłuższym zażywaniu benzo i jarania maczany? Aktualnie wyglądam jakbym wiecznie był na fazie
Ktoś coś jakieś porady?
jestem na 90% pewny ze sa srodki na powiekszenie zrenic, musialbys poszukac na necie bo nazwy nie przytocze, ale wiem ze istnieja
a jesli nie znajdziesz no to jedyne co zostaje to detoks, bo zrenice to jeden z efektow zazywania
13.10.2022, 09:40
Luzik dzięki za rady,znalazłem jakieś krople w domu i zobaczymy czy da to coś,ogólnie to krople tak czy siak stosuję od lekarza,ale to już typowo na receptę bo jebły mi naczynka w oku
13.10.2022, 10:59
UltraKsiężyc na rozszerzenie zrenic jest atropina. A co do wiecznie zwezonych zrenic, to nie jest jak z obeliksem, ze wpadl do kociolka z eliksirem i go trzyma do teraz. Zwezone zrenice przewlekle, to oznaka problemow z ukladem nerwowym
YOUR ATTORNEY
Powiekszone źrennice mam przy 4cmc zarzuconym oralnie lub po mdma w krysztale bo mam dostęp do takiego specyfiku ale to tez oral i po pigułach oczy tzn źrennice wystrzelone
Tego nie ukryjesz ja to u siebie lubie mieć takie oczy bardzo mi się w sobie to podoba a i laskom tym z ktorymi leciałem podobały sie zawsze takie moje oczy
(01.11.2022, 09:24)daniel776 napisał(a): co na ukrycie dużych,lsniacych źrenic (poza okularami i opioidami)
Tego nie ukryjesz ja to u siebie lubie mieć takie oczy bardzo mi się w sobie to podoba a i laskom tym z ktorymi leciałem podobały sie zawsze takie moje oczy
04.11.2022, 23:09
Mi się zrenice nie zwiększają na cmc-kach, odkąd biorę wenlafaksynę.
SNRI/SSRI coś majstrują przy serotoninie. Nie wiem czy to kwestia osobnicza, czy ogólnie spotykane zjawisko.
SNRI/SSRI coś majstrują przy serotoninie. Nie wiem czy to kwestia osobnicza, czy ogólnie spotykane zjawisko.
04.11.2022, 23:32
No nie wiem bo tego nie brałem ale jak ostatnio zjedliśmy 4g 4cmc na dwoje to miałem strasznie,ale tak ładnie, wystrzelone oczy

)