Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Porady jak najefektywniej zazywac
11.10.2022, 19:08
@"PUDZILLA" hehe, to prawda. Niestety ksylometazolina i oksylometazolina uzaleznia. Wiedza to ludzie wjebani w uzywanie kropli do nosa. Jak sie uzywa doraznie to wiadomo - dziala blyskawicznie. Sproboj jednak przy ciagu na czyms wachanym stosowac - przy trzecim dniu juz przestanie dzialac. A przy notorycznym uzywaniu nastepuje efekt odbicia. Od razu zatyka nos
YOUR ATTORNEY
11.10.2022, 19:35
coś na zasadzie, pozbieram z podłogi resztki, bylo nos poszczypał ?
slyszalem opowieści o tych przypadkach ludzi wjebanych w krople do zatok, ale bądzmy poważni, czy nam cpunom i narkomanom coś jeszcze grozi xD
slyszalem opowieści o tych przypadkach ludzi wjebanych w krople do zatok, ale bądzmy poważni, czy nam cpunom i narkomanom coś jeszcze grozi xD
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
11.10.2022, 19:47
Akurat ja jestem taka osoba bo nnie od dziecka rodzice faszerowali wlasnie xylometalozinem 😎 Ciezko mi egzystowac bez kropli do nosa A czy nam cos jeszcze grozi? Raczej nic, no ale po chuj jeszcze i to dokladac 😁
Najlepiej to wrzatek, duzo soli do garnka/miski, leb nad ta solna kapiel a nad lbem recznik. Wspaniala inhalacja w stylu retro 😎 A jak ktos idzie w nowoczesnosc, to nebulizator, sol fizjologiczna i amol dla adrebaliny. Tez przetyka co trzeba.
A powaznie to jak pisales, trzeba smarkac i po prostu nie walic w opor.
Najlepiej to wrzatek, duzo soli do garnka/miski, leb nad ta solna kapiel a nad lbem recznik. Wspaniala inhalacja w stylu retro 😎 A jak ktos idzie w nowoczesnosc, to nebulizator, sol fizjologiczna i amol dla adrebaliny. Tez przetyka co trzeba.
A powaznie to jak pisales, trzeba smarkac i po prostu nie walic w opor.
YOUR ATTORNEY
11.10.2022, 21:16
(11.10.2022, 18:57)Szyderca napisał(a): To juz wiem czemu mój szczur co zajebie hexen analog to jebany sie chsztusi od takiego konkretnego powder
nigdy nie mialem problemow z krztuszeniem sie, a nie powiem, ze dosyc konkretnie sie nawpierdalalem tego analogu jak na siebie
a tez robilem z tego puch
Xylonetazolin - mój horror, kilka lat byłem uzależniony od tego, wtedy jeszcze zero RC i czego kolwiek innego do sniffów. Z domu nie potrafiłem wyjść bez butelki kropli, a jeśli zapomniałem to musiaiem zawsze wrócić bo inaczej oddychać nie potrafiłem przez nos, miałem wrażenie jakby ktoś korkami pozatykal nozdrza. Totalnie zero przepływu powietrza. Nie bierzcie tego syfu, mówię powaznie.
A wracając do tematu myślicieli że walac bombę, nie krusząc kamyka, działa tak samo jak rozkruszony?
Miał ktoś doświadczenie z taka metoda?
A wracając do tematu myślicieli że walac bombę, nie krusząc kamyka, działa tak samo jak rozkruszony?
Miał ktoś doświadczenie z taka metoda?
11.10.2022, 22:19
Radzę uważać i rozważnie stosować krople do nosa Xylometazolin itp. Ja również byłem kilka lat uzależniony od tych kropli i podobnie jak kolega wyżej nie wychodziłem z domu bez buteleczki z xylo
Najlepsza metoda wg mnie to oral (bombka w formie kapsułki, nie jak niektórzy praktykują stosowanie rozpuszczonej substancji czynnej w płynie i wypite)
Najlepsza metoda wg mnie to oral (bombka w formie kapsułki, nie jak niektórzy praktykują stosowanie rozpuszczonej substancji czynnej w płynie i wypite)
12.10.2022, 06:12
(11.10.2022, 21:16)wwojtuss napisał(a): nigdy nie mialem problemow z krztuszeniem sie, a nie powiem, ze dosyc konkretnie sie nawpierdalalem tego analogu jak na siebie
a tez robilem z tego puch
Krztuszenie sie jest wtedy kiedy brak jest sluzowki, lub ta jest kompletnie wysuszona. Test stanu sluzowki mozna zrobic np. tabaka. Jak sie po tabace z automatu nie kicha, to znaczy, ze jest juz problemik 😎
YOUR ATTORNEY
12.10.2022, 14:01
Szukałem i nie ma wątku ogólnego VAPO - poradnik, co jak, jak zrobić żarówkę np. Itd. No ogólny poradnik. 🙃
Temu tu zadaje pytanie, bo vapowania jakoś nie robiło wrażenia nigdy.
Czy jak wrzucam do żarówki np. 30mg to grzeję to aż się skumuluje dym z całego materiału, czy na bierząco ściągam małe Chmurki?
Temu tu zadaje pytanie, bo vapowania jakoś nie robiło wrażenia nigdy.
Czy jak wrzucam do żarówki np. 30mg to grzeję to aż się skumuluje dym z całego materiału, czy na bierząco ściągam małe Chmurki?
13.10.2022, 08:43
(12.10.2022, 06:12)beeniepatu napisał(a): Krztuszenie sie jest wtedy kiedy brak jest sluzowki, lub ta jest kompletnie wysuszona. Test stanu sluzowki mozna zrobic np. tabaka. Jak sie po tabace z automatu nie kicha, to znaczy, ze jest juz problemik 😎
czyli moge byc dumny z siebie
a kumple sie smiali jak kichalem po tabace, a to powod do zamkniecia mordy i podziwiania
czegos nowego sie dowiedzialem, dziekuje!
02.11.2022, 01:16
1. Temat dosłownie na puder, czy kogoś zbawi te pare minut ?
2. Waga i koniec z zabawa na oko, sam się zdziwiłem jak wyglada kreska 100 mg
3. Jak oral to tylko w kapsułce, chociaż jakbym miał wybierać zepsuty nos a zepsuty przełyk i żołądek to chyba wole nosek w końcu jeść trzeba
4. Przed sniffem polecam psiknac solą fizjologiczna bądź woda morska i dobrze wydmuchać zobaczycie jaki nos drożny nagle
5. Po zabawie warto zadbać o regenerację noska tutaj maść rinopanteina
6.xylo to zdradliwy urwis wiec lepiej zostawić na pójście spać
7. To dawka robi truciznę a nie substancja warto mieć to z tylu głowy
8. Noc się kiedyś kończy o tym tez warto pamiętać
2. Waga i koniec z zabawa na oko, sam się zdziwiłem jak wyglada kreska 100 mg
3. Jak oral to tylko w kapsułce, chociaż jakbym miał wybierać zepsuty nos a zepsuty przełyk i żołądek to chyba wole nosek w końcu jeść trzeba
4. Przed sniffem polecam psiknac solą fizjologiczna bądź woda morska i dobrze wydmuchać zobaczycie jaki nos drożny nagle
5. Po zabawie warto zadbać o regenerację noska tutaj maść rinopanteina
6.xylo to zdradliwy urwis wiec lepiej zostawić na pójście spać
7. To dawka robi truciznę a nie substancja warto mieć to z tylu głowy
8. Noc się kiedyś kończy o tym tez warto pamiętać