Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Intensyfikuje kreatywność...
15.10.2022, 02:55
Witajcie,
Napiszcie proszę co polecacie w celu spotęgowania kreatywności, weny do pisania lub tworzenia cokolwiek tworzycie?
Napiszcie proszę co polecacie w celu spotęgowania kreatywności, weny do pisania lub tworzenia cokolwiek tworzycie?
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
15.10.2022, 15:50
Najlepsza będzie marihuana, ale to zależy od człowieka jak na niego działa.
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
16.10.2022, 00:45
jak w coś się wkrecisz to samo fajnie idzie wszystko nie potrzeba niczego do szczescia
Po paru piwkach wszystko sie klei, jednak to sprawa osobista. Mnie np trawa strasznie zamula, pale od swieta, stimy fajnie wchodza i do ktorejs krechy jest rzeczywiscie zwiekszona kreatywnosc, potem jest dziura ozonowa. Zalezy tez co sie kryje pod pojeciem "kreatywnsc" do pisania czegkolwiek, ruszenie szarych komorek 3-4 piwka, badz krecha dobrej krajowki (nie wiecej!) osoobiscie nie wybrazam sobie pisac jakiegos poematu, tekstu po mdphp badz hexie, zaraz wszystko bym pooprawial, a na koniec rzucil to w cholere inaczej sprawa wyglada gdy chcesz zwiekszyc wydajnsc, kreatwnym byc w pracy tak wtedy stimy hexy i inne gowna pomagaja, aczkolwiek jak ze wszystkim sa granice
16.10.2022, 08:25
Sama wątek odpowiada, ,wena, jest potrzebna nie narkotyki czy jakieś inne używki..
16.10.2022, 11:10
Jak chodzi o kreatywnosc sensu stricto, to microdosing psychodelikow jest w tym najeefektywniejszy
YOUR ATTORNEY
16.10.2022, 11:49
Tworzenia czegoś kreatywnego?Zależy co masz na myśli. Ale nie powiem benzo plus piwo w odpowiedniej ilości dają wenę i to czasem takie kreatywne rzeczy po tym wychodzą xD ale bywały przypadki gdzie na alfie wpadały mi różne ciekawe pomysły,ale wiadomo były to minimalne dawki nie takie żeby się upierdolić
16.10.2022, 12:05
(16.10.2022, 00:12)Pazyfea napisał(a): Ogólnie stymulanty jak hexen czy mdphp
Najgorsza rada w tym watku, dwa schizogeny, typowe wypierdalacze po ktorych czlowiek nie wie co ze soba zrobic.
Nawet najwieksze ilosci najrozniejszych wspomagaczy ci nie pomoga jesli w glowie nic nie ma
Ja bym dodal niewielkie ilosci dysocjantow, takie ofc bez odciny, ze jestesmy w stanie cos robic ale w glowie jest fajny "buzz"