Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
03.10.2022, 01:37
(01.10.2022, 18:53)horsii napisał(a): Temat wątku "jakiej substancji nigdy nie zażyjesz?"
Czytając ostatnie posty, to chyba tej alfy-pvp, wolę nie zmieniać płci po stymulantach XDD
ach, stimiarze
Na dłuższą metę, to tak mocne substancje również u mnie odpadają, ale raz na kilka miesięcy to nie ma strat.
Spokojnie,cycki ci po tym nie wyrosną 😎
A propo zmiany płci, wiesz , że Herman Goering jak bywał w domu, to czesto ubierał sukienkę, malował paznokcie i tak latał po chacie ..?
Skoro już go jebnąłeś na avatar😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.10.2022, 07:21
Precel siema nowy. 😁 Taki Offtop mały co do tego co napisałeś, Brown nadaje się też do vapowania.
🙂Igły “BE!"🙂
Wiadomo. Ale hera ogólnie bardzo szybko uzależnia. Mi wystarczyło około tydzień/dwa, żebym był gotów zrobić coś wbrew swoim regułom, że tak powiem. Na szczęście w porę uciekłem od tego. 🙂
🙂Igły “BE!"🙂
Wiadomo. Ale hera ogólnie bardzo szybko uzależnia. Mi wystarczyło około tydzień/dwa, żebym był gotów zrobić coś wbrew swoim regułom, że tak powiem. Na szczęście w porę uciekłem od tego. 🙂
03.10.2022, 14:21
chasing the dragon sie chyba nazywa vapowanie browna
brzmi jak jakis rytual w chinach zajebisty
brzmi jak jakis rytual w chinach zajebisty
18.10.2022, 08:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.10.2022, 08:49 przez eneduerabe.)
A pvp
Kiedyś mi wszyscy radzili nie wchodzić w żaden układ z Tą Panią bo potem ONI przychodzą itp wiadomo no, więc właśnie skoro przez tyle lat nie spróbowałem to już nie ma sensu-nie tęsknię
IV to takie ogółem wykluczone co nie
Kiedyś mi wszyscy radzili nie wchodzić w żaden układ z Tą Panią bo potem ONI przychodzą itp wiadomo no, więc właśnie skoro przez tyle lat nie spróbowałem to już nie ma sensu-nie tęsknię
IV to takie ogółem wykluczone co nie
18.10.2022, 10:11
eneduerabe bardzo dobrze nie żeby coś,ale wciągająca substancja i potrafi kuku zrobić jak się rozsądnie nie podchodzi do tego a nawiązując do tematu wątku to heroina i różnego takiego rodzaju specyfiki odpadają jeżeli chodzi o iv
18.10.2022, 11:15
Beeniepatu są rzeczy,które spróbuje chociaż raz w życiu a są takie,które nie.Ta sub akurat była wzięta pod uwage z czystej ciekawości
18.10.2022, 17:53
Dużo osób pisze w tym wątku, że nigdy nie spróbuje heroiny - ta nazwa bardzo źle kojarzy się praktycznie każdemu i dużo osób kojarzy tą nazwę z czymś najgorszym co tylko może być. A co powiecie na małą "zmianę" i żeby używać słowa diacetylomorfina lub diamorfina? Prawda, jakże od razu przyjemnie i przyjaźnie brzmi?