Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal
16.10.2022, 06:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.10.2022, 06:35 przez UltraKsiężyc.)
Moim zdaniem fajna sprawa z odświeżeniem tym konkursu użytkowników przybywa to i może większe zainteresowanie konkursem było, też bym wziął udział
16.10.2022, 07:27
Konkurs koszulkowy już był i nie będzie jego kontynuacji w najbliższym czasie (może jeszcze kiedyś będzie druga edycja, jeśli będzie taka potrzeba)
Ewentualnie będą inne konkursy, ale to jeszcze się pomyśli kiedy i jakie konkretnie.
Wielu ludzi miało wywalone i nie wrzuciło choćby jednego projektu, mimo, że przed konkursem te osoby najgłośniej krzyczały, żeby taki konkurs w ogóle zrobić. Przedłużaliśmy termin zakończenia konkursu, żeby dać ludziom więcej czasu, ale to niewiele dało - Osoby, które widać, że biorą udział w życiu forum zrobili swoje i powrzucali nawet po kilka projektów, a inni użytkownicy doszli do wniosku, że bardziej opłaca im się naklepać 20 gówno postów i tym samym zapisać się na listę aktywności.
Ewentualnie będą inne konkursy, ale to jeszcze się pomyśli kiedy i jakie konkretnie.
Wielu ludzi miało wywalone i nie wrzuciło choćby jednego projektu, mimo, że przed konkursem te osoby najgłośniej krzyczały, żeby taki konkurs w ogóle zrobić. Przedłużaliśmy termin zakończenia konkursu, żeby dać ludziom więcej czasu, ale to niewiele dało - Osoby, które widać, że biorą udział w życiu forum zrobili swoje i powrzucali nawet po kilka projektów, a inni użytkownicy doszli do wniosku, że bardziej opłaca im się naklepać 20 gówno postów i tym samym zapisać się na listę aktywności.
16.10.2022, 17:22
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
17.10.2022, 11:20
Te koszulki są takie wielkie czy to tak na zdjęciu wygląda? No,ale do spania dobra rzecz a tak wgl gdzieś konkretnie były robione te koszulki w sensie pewnie przez neta ale jakaś nazwa firmy czy coś bo dopal net to tak przypał pójść gdziekolwiek i powiedzieć chce koszulkę z dopiskiem" dopal net " xD
Witam , a więc tak leżę sobie z żoną rano w łóżku i stwierdziliśmy że moja koszulka z konkursu jest nie aktualna , ponieważ pisze na niej dopal net a jest dopal org ... proszę o dane do wysłania koszuli i proszę z aktualizować obrazek na koszulce z dopal net na dopal.org hahah lub proszę o wysłanie aktualizacji do koszulki bym sam mógł ją zaktualizować hahahah śmieliśmy się z tego z 30 min i to ledwo oczy otworzyliśmy bez żadnych używek hehe można można haha pozdrawiam wszystkich z rana milego dnia Escobar Maniek
Ps. Koszulka taka duża ale jak na mnie akuracik
Ps. Koszulka taka duża ale jak na mnie akuracik
19.10.2022, 16:37
dopal.net Ci co maja taka koszulke powinni byc zaszczyceni uz takiej nie bedzie
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
20.10.2022, 04:35
Hahah czym kurwa zaszczyceni haha ? Przeciez kurwa taka koszulke sam sobie mozesz zrobic za kilka zl haha
20.10.2022, 17:20
tak ale to jest ta jedyna org i jest zajebista wisi na ścianie