Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
20.10.2022, 18:26
Można gołębia konkursowego i normalnego w jednego połączyć i nie płacić za lot ?
20.10.2022, 18:39
(20.10.2022, 18:26)Szatan69 napisał(a): Można gołębia konkursowego i normalnego w jednego połączyć i nie płacić za lot ?
skoro stać Cię na towar to na wysyłkę tym bardziej zwłaszcza ze to sa grosze.. powinieneś być wdzięczny Że escobar w ogole wysyła takie nagrody a nie czerpać jesZcze korzyści z tego
20.10.2022, 18:41
myśle że połączenie zamówienia z nagrodą to dobra opcja co do opłaty za paczke nie będę tego oceniał ehh...
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
Jeśli jeden idzie free a jeden normalnie to chyba lepiej im wysłać jednego free tak mi się wydaję. Zawsze dowalic się musicie xD
Co do kasy to biedny jestem ,place kupe kasy za wynajem i mam 2 osoby na utrzymaniu :v
Poproszę o odpowiedź czy mozna tak czy nie bo nie mam czasu na zbedne czytanie
Co do kasy to biedny jestem ,place kupe kasy za wynajem i mam 2 osoby na utrzymaniu :v
20.10.2022, 21:23
Szatan69 zadna paczka nie leci za free. To, ze Ty nie placisz to nie znaczy, ze nie ma kosztow wysylki. Zauwazyles najpewniej, ze nagrody maja nizszy priorytet niz zamowienia. Wiec logicznym byloby spytanie, czy nagrode mozna dorzucic do zamowienia - zeby byla szybciej. Platnosc za wysylke po Twojej stronie. A nie odwrotnie. No ale mozesz po prostu napisac do V i zapytac. Uwazam jednak, ze to dosc niezreczna propozycja
YOUR ATTORNEY
21.10.2022, 12:26
napewno mozna dorzuc nagrode do zamowienia smarujesz meila i po sprawie
ogolem chcialbym podziekowac escobarowi za nagrody niech bog go trzyma w swej opiece napewno nie zapomne o nim przy dzisiejszej modlitwie
Pozdrawiam
ogolem chcialbym podziekowac escobarowi za nagrody niech bog go trzyma w swej opiece napewno nie zapomne o nim przy dzisiejszej modlitwie
Pozdrawiam
21.10.2022, 12:57
(20.10.2022, 18:43)Szatan69 napisał(a): Jeśli jeden idzie free a jeden normalnie to chyba lepiej im wysłać jednego free tak mi się wydaję. Zawsze dowalic się musicie xD
NIE MOŻNA