Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
16.10.2022, 14:22
Udalo mi sie zalatwic sprawe dzieku pomocy Manka, leci do mnie 3g alfy pihp.
Jestem w szoku, bo to jedyna rzecz ktora wygralem w zyciu, swietna inicjatywa vendora
Jestem w szoku, bo to jedyna rzecz ktora wygralem w zyciu, swietna inicjatywa vendora
20.10.2022, 18:26
Można gołębia konkursowego i normalnego w jednego połączyć i nie płacić za lot
?
?
20.10.2022, 18:39
(20.10.2022, 18:26)Szatan69 napisał(a): Można gołębia konkursowego i normalnego w jednego połączyć i nie płacić za lot![]()
?
skoro stać Cię na towar to na wysyłkę tym bardziej zwłaszcza ze to sa grosze.. powinieneś być wdzięczny Że escobar w ogole wysyła takie nagrody a nie czerpać jesZcze korzyści z tego
20.10.2022, 18:41
myśle że połączenie zamówienia z nagrodą to dobra opcja co do opłaty za paczke nie będę tego oceniał ehh...
Aladeen
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
Jeśli jeden idzie free a jeden normalnie to chyba lepiej im wysłać jednego free tak mi się wydaję. Zawsze dowalic się musicie xD
Co do kasy to biedny jestem ,place kupe kasy za wynajem i mam 2 osoby na utrzymaniu :v
Poproszę o odpowiedź czy mozna tak czy nie bo nie mam czasu na zbedne czytanie
Co do kasy to biedny jestem ,place kupe kasy za wynajem i mam 2 osoby na utrzymaniu :v
Poproszę o odpowiedź czy mozna tak czy nie bo nie mam czasu na zbedne czytanie
20.10.2022, 21:23
YOUR ATTORNEY
21.10.2022, 12:26
napewno mozna dorzuc nagrode do zamowienia smarujesz meila i po sprawie
ogolem chcialbym podziekowac escobarowi za nagrody niech bog go trzyma w swej opiece napewno nie zapomne o nim przy dzisiejszej modlitwie
Pozdrawiam
ogolem chcialbym podziekowac escobarowi za nagrody niech bog go trzyma w swej opiece napewno nie zapomne o nim przy dzisiejszej modlitwie
Pozdrawiam