Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie?
24.10.2022, 21:15
(24.10.2022, 18:38)Lady Giwera napisał(a): Rozwiń proszę... Czy dobrze rozumiem, że Twoim zdaniem sporadyczny sex po używkach uniemożliwia radość z sexu "na czysto"?
Rozwijam: istenieje duze prawdopodobienstwo, ze raz spotegowanie doznanie bedzie tym, co chcemy osiagac. Dokladnie dlatego ludzie uzalezniaja sie od dragow. Poczytaj posty o takim 3mc, i policz ile ludzi najbardziej interesuje jak podbija libido, czy sex po tym dobry.
Nie wiem co masz na mysli piszac "radosc z sexu". Stosujac boostery na poziomie neuro, zawsze doznania beda potezniejsze. Tyle
28.10.2022, 20:36
Ja polecam po Amanicie Muscaria - boskie przeżycie, nie uwierzycie puki nie doświadczycie.
02.11.2022, 00:54
MDMA - poteguja doznania, problem i to duzy z flakiem ale wiem ze dziewczyny mega lubia czuc wtedy i jest to romantyczna opcja
Uliczny "Mefedron" - co to dokladnie bylo czy 3cmc czy 3mmc to juz tylko chemik wie ale zezwierzecenie bylo gigantyczne, to nie byl seks a rzniecie
Alkohol - czesto zapominany ale rowniez podnosi libido i wydluza zabawe
Testosteron - kto jest na cyklu ten wie co jego wieksza ilosc robi w glowie
Uliczny "Mefedron" - co to dokladnie bylo czy 3cmc czy 3mmc to juz tylko chemik wie ale zezwierzecenie bylo gigantyczne, to nie byl seks a rzniecie
Alkohol - czesto zapominany ale rowniez podnosi libido i wydluza zabawe
Testosteron - kto jest na cyklu ten wie co jego wieksza ilosc robi w glowie
02.11.2022, 01:39
Ostatnio testowane: 2 piwka, na to 1,5g Cherry Coke od Escobara(na dwie osoby) + jont