Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ka*ys-ca*dys.c*m
(22.05.2022, 16:28)horsii napisał(a): dopięte na tyle, że większość przyćmionych rc 24/7 nie zauważy że to kolejny sklep kogucik tej samej osoby do której należą prawie wszystkie inne ja bym się trzymał z dala dla samej zasady nawet jakby mieli tam coś ciekawego.
Też tak myślę mordo , tam u nich to wszyscy z jednego chuja mleko pili haha
(26.06.2022, 10:12)Kapitan napisał(a): Mi napisała że sampli nie wysyła więc nie wiem czemu ci wyslala
Bo oni wysyłają tylko swoim ludziom przykre ale taka prawda
Opinie porażka... jak by to pisała osoba jak ja ktora nie używa nic i piszę opinie z recenzji szczurów.... ja bym wam mordy nie wysłał 000.1g za takie recenzje 6 stron i gówno burza... i jebać ten sklep dali dziwce 100zl by zrobiła sobie zdjeice z towarem i pokazała paznokcie i taki temat haha albo któregoś kobita to nawet może być...
21.10.2022, 18:59
(05.05.2022, 11:06)Kaja Buza napisał(a): No ceny faktycznie wysokie i ciekawe czy to chwyt marketingowy czy faktycznie jest tak, że to panna.
Ale pachnie mi kolekcjonerem tak trochę .
Jeśli otoczka, gratisy niespodzianki i gadżety by wjechały to wróżę sukces.
No i asortyment wymyślny bardziej
Wyobrażacie sobie mieć żonę vendorkę? XD
Żonę vendorke coś pięknego, wiedziała czym by cię karmić 🙃
04.11.2022, 05:43
Abstrahując od tego, że każdy zrobi ze swoimi pieniędzmi to ,co uważa za stosowne, to zastanawiam się, jakimi kurwa kategoriami ludzie wyznaczają sobie standardy zakupowe?
Nie wiem jak u Was, ale u mnie czynnikiem decydującym, który jest ponad wszystko, jest uczciwość. Dopiero po tym myślę nad jakością i ceną. Ważnym czynnikiem jest też dostępność danego produktu.
Ale jeżeli mam jakiekolwiek kurwa obawy dotyczące uczciwości, to nie ma takiej zajebanej opcji, abym rozważał inne czynniki.
To dyskwalfikuje ten cwelshop od razu.
Na zawsze i na wieczność.
DO PIEKŁA!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie czynnikiem decydującym, który jest ponad wszystko, jest uczciwość. Dopiero po tym myślę nad jakością i ceną. Ważnym czynnikiem jest też dostępność danego produktu.
Ale jeżeli mam jakiekolwiek kurwa obawy dotyczące uczciwości, to nie ma takiej zajebanej opcji, abym rozważał inne czynniki.
To dyskwalfikuje ten cwelshop od razu.
Na zawsze i na wieczność.
DO PIEKŁA!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?