Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Wolisz palenie outdoor czy indoor Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Outdoor | 7 | 36.84% | |
Indoor | 12 | 63.16% | |
Razem | 19 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Uprawa - indoor
04.11.2022, 22:18
Nie przepadam zbytnio za trawka ale kiedyś miałem posadzonego outdoor jakiś automat ale nie pamietam juz jaki nie zbyt przykladałem sie do pielęgnacji roślinki podlewałem ją tylko gdy trzeba było ale bez nawozów.
W sumie wyszło mi ze 20g palonka było takie mocno średnie
W sumie wyszło mi ze 20g palonka było takie mocno średnie
Dzień 13
Dzień 15 tu widać duży przyrost zaczyna nabierać tempa
Pokazały się już pędy na jednej największej roślinę do treningu potrzebuje 2 i puzniej w fazie rozwoju każdego znów po dwa tak aby wszystkie rosły na jednym poziomie do siatki
Przed fimem
Po filmie
Dwa dolne usunąłem dlatego że lubią rozwijać się nie właściwie zostawiłem 2 z drugiego piętra czekam jeszcze dzień dwa na resztę też usunę i zostawię po dwa pędy siatki m po 128 oczek na każdą roślinę producent podaje że 70 dni do zbioru , ta odmianę robię pierwszy raz ciekawe jak bardzo uda mi się ja rozgałęziać poczęły zobaczymy rany zabezpieczyłem targetem ,od kilku dni podaje canna Terra veg a+5 dalej leci rot i powerzyme w raz z witaminami od hesi kilka kropel wody utlenionej i włączyłem już konewki 2 min po zgaszeniu światła jedziemy dalej
Dzień 15 tu widać duży przyrost zaczyna nabierać tempa
Pokazały się już pędy na jednej największej roślinę do treningu potrzebuje 2 i puzniej w fazie rozwoju każdego znów po dwa tak aby wszystkie rosły na jednym poziomie do siatki
Przed fimem
Po filmie
Dwa dolne usunąłem dlatego że lubią rozwijać się nie właściwie zostawiłem 2 z drugiego piętra czekam jeszcze dzień dwa na resztę też usunę i zostawię po dwa pędy siatki m po 128 oczek na każdą roślinę producent podaje że 70 dni do zbioru , ta odmianę robię pierwszy raz ciekawe jak bardzo uda mi się ja rozgałęziać poczęły zobaczymy rany zabezpieczyłem targetem ,od kilku dni podaje canna Terra veg a+5 dalej leci rot i powerzyme w raz z witaminami od hesi kilka kropel wody utlenionej i włączyłem już konewki 2 min po zgaszeniu światła jedziemy dalej
10.11.2022, 01:27
Kawał dobrej roboty, też kiedyś coś pomidorów uprawiałem, nawet udało mi się na outdoor 36 krzaków ukończyć jak znajdę specjalnego pendrive to wrzucę fotki