Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
02.11.2022, 11:08
(31.10.2022, 21:52)Lady Giwera napisał(a): Takie które bazują na pracy z podświadomością. Sa przyjemne i dają pozytywne efekty poprzez poprawę jakości Twojego wewnętrznego a co za tym idzie zewnętrznego świata.
Uzywasz pojec, ktorych w ogole nie rozumiesz. Napisalas ksiazke, ale chyba zadnej do tej pory nie przeczytalas. Maly tip ode mnie: jak juz napiszesz cos, to przeczytaj na glos przed opublikowaniem. I sprawdz definicje slow, ktorych uzywasz. W kazdym poscie bije od Ciebie egzaltacja (pierwsze slowo do sprawdzenia). Pomysl, ze tutaj sa osoby, ktore eksplikuja (drugie slowo) merytorycznosc, nad pseudointelektualna emfatycznoscia (trzecie slowo), i nigdy nie pozostana kwietystyczni (czwarte slowo) wobec tak publikowanej tresci.
YOUR ATTORNEY
02.11.2022, 18:44
Konkurs na najlepszy usypany wzór czy obraz. Coś jak w linku! https://images.app.goo.gl/jsJfiBaPtJSVe5wA6
(02.11.2022, 11:08)beeniepatu napisał(a): Uzywasz pojec, ktorych w ogole nie rozumiesz. Napisalas ksiazke, ale chyba zadnej do tej pory nie przeczytalas. Maly tip ode mnie: jak juz napiszesz cos, to przeczytaj na glos przed opublikowaniem. I sprawdz definicje slow, ktorych uzywasz. W kazdym poscie bije od Ciebie egzaltacja (pierwsze slowo do sprawdzenia). Pomysl, ze tutaj sa osoby, ktore eksplikuja (drugie slowo) merytorycznosc, nad pseudointelektualna emfatycznoscia (trzecie slowo), i nigdy nie pozostana kwietystyczni (czwarte slowo) wobec tak publikowanej tresci.
Masz prawo do wlasnej opinii. Pozdrawiam
(02.11.2022, 08:29)dimiliki napisał(a): @"Lady Giwera" chce więc mnie uszczęśliwisz ?
Jeśli chcesz to sam się uszczęśliwisz.
03.11.2022, 11:52
(02.11.2022, 18:44)NO LOVE napisał(a): Konkurs na najlepszy usypany wzór czy obraz. Coś jak w linku! https://images.app.goo.gl/jsJfiBaPtJSVe5wA6
fajny pomysl jestem ZA
04.11.2022, 19:33
Beeniepatu jak to zostało pięknie ujęte uwielbiam czytać twoje posty sam musze sprawdzić te słowa ... haha
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
05.11.2022, 16:07
@"Lady Giwera" tu nie chodzi o wyrazanie opini, tylko zwracanie uwagi kiedy ktos nie rozumie o czym pisze l a stara sie by brzmialo fajnie Jak widac nawet zwrocenia uwagi nie rozrozniasz. Opinie wyrazilbym mowiac, ze nie podoba mi sie Twoj pomysl.
YOUR ATTORNEY
05.11.2022, 17:14
@"Lady Giwera" chciałbym żebyś mnie uszczęśliwiła swoją mądrością no proszę Cię
Beeniepatu nie brak Ci cierpliwości na wyjaśnienia i tłumaczenia
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
(05.11.2022, 16:07)beeniepatu napisał(a): @"Lady Giwera" tu nie chodzi o wyrazanie opini, tylko zwracanie uwagi kiedy ktos nie rozumie o czym pisze l a stara sie by brzmialo fajnie Jak widac nawet zwrocenia uwagi nie rozrozniasz. Opinie wyrazilbym mowiac, ze nie podoba mi sie Twoj pomysl.
Skoro tak uważasz zacytuj proszę moją wypowiedz i dodaj merytoryczny komentarz. Zapraszam...
(05.11.2022, 17:14)dimiliki napisał(a): @"Lady Giwera" chciałbym żebyś mnie uszczęśliwiła swoją mądrością no proszę Cię
Słońce daleko, nawet bardzo daleko mi do mędrca...
P.S. Chcieć sobie mozesz
(05.11.2022, 17:14)dimiliki napisał(a): @"Lady Giwera" chciałbym żebyś mnie uszczęśliwiła swoją mądrością no proszę Cię
Słońce daleko, nawet bardzo daleko mi do mędrca...
P.S. Chcieć sobie mozesz
@"Lady Giwera" Słońce uuu robi się słodko właśnie bardzo chce pragnę tego mrrr.....
wracając do tematu ma ktoś konkret pomysł na konkurs @pudzilla miałeś coś rozkminić dobrze kminie ?
wracając do tematu ma ktoś konkret pomysł na konkurs @pudzilla miałeś coś rozkminić dobrze kminie ?