Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ka*ys-ca*dys.c*m
04.11.2022, 09:02
furiat jak Ty lekką rączką zamawiasz 100g, później ryzykujesz zakupy w scamowych sklepach, to co to dla Ciebie wodzireju najdroższy! W sklepie miałam zamawiać raz COCO SZANELL, ale za 3g z taką ceną się wstrzymałam. I czekam na 5g za 199PLN jakby ktoś jeszcze nie wiedział, ale chyba całe forum już wie!!!
04.11.2022, 16:15
(04.11.2022, 09:02)NO LOVE napisał(a): furiat jak Ty lekką rączką zamawiasz 100g, później ryzykujesz zakupy w scamowych sklepach, to co to dla Ciebie wodzireju najdroższy! W sklepie miałam zamawiać raz COCO SZANELL, ale za 3g z taką ceną się wstrzymałam. I czekam na 5g za 199PLN jakby ktoś jeszcze nie wiedział, ale chyba całe forum już wie!!!Fiuriat i 100 you made my day XDDD
kot_kreskowy Masz 200% racja przede wszystkim uczciwość (Komunikacja cenie sobie bezpośrednich sprzedawców - krótko zwięźle i na temat ) później jakość (nie tylko jakość sortu ale też jakość transakcji ,płatność i pakowanie sama dostawa) na koniec cena to jest ostatnia rzecz na którą patrzę
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
06.11.2022, 00:29
Może sorty są ok, ale niestety to raczej sklep Sergiusza ponieważ wszystkie negatywne opinie są usuwane z działu Vendora a sam użytkownik banowany.
07.11.2022, 08:15
"słuchaj Andrzej. Ty jesteś Katis, Ty Małgośka będziesz ROMAN-RC..." i tak dalej i tak dalej. Tym bardziej, że te sklepy mają takie same procedury chyba zamówień, wysyłek, opłat itd.
07.11.2022, 09:02
Ludzie. To, ze sklepy maja podobne szablony zamowien, postawione sa na takich samych szablonach sklepow, nie znaczy, ze wszystkie naleza do jednej osoby. Przypomne, ze sklepy zajmuja sie dzialalnoscia nielegalna w naszym kraju i im wiecej takich, tym wieksza ekspozycja na ryzyko. Wlasciciel forum jest odklejony od rzeczywistosci ale nie az tak, by nie wiedziec, ze latwiej jest nakazac sklepom dostosowanie sie do spojnego podejscia do zamowien i ciagnac z nich hajs poprzez oplaty (mozna nazwac je haraczem), niz byc odpowiedzialnym za zarzadzanie nimi i branie na kark wszystkich konsekwencji z tym zwiazanych. O ile ten sklep od mody moze byc drugim sklepem (osobiscie uwazam, ze to sklep jednego z moderatorow), o tyle reszta nie. Pomyslcie jescze o logistyke jaka bylaby do ogarniecia - zobaczcie skad wysylaja sklepy, i ze rozni sie to. Takze dajcie juz spokoj teoriom i w ogole dajcie spokoj z tym czlowiekiem. On nie wychodzi z domu tylko siedzi przed komputerem - bo internet to dla niego realny swiat
YOUR ATTORNEY