Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JustPlay.
07.11.2022, 15:16
Jak gadasz sam do siebie, to znaczy, że masz ochotę pogadać z kimś inteligentnym i na poziomie😎
Ja tak mam na co dzień🤷♂️
Ja tak mam na co dzień🤷♂️
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
07.11.2022, 15:40
Coś w ten deseń Kocie. 😄
Chociaż zdarzają się nieporozumienia, sprzeczki, fochy. Raz taka awantura była, że powiedziałem do siebie dość ostre słowa za co się pogniewałem na siebie za to i się wyprowadziłem od siebie na jakiś czas, ale... Bardzo szybko doszedłem do siebie i jest ok. Teraz już uważam na słowa i wiem, że nie zawsze rozmawiając ze sobą muszę siebie od razu zrozumieć.
🤔🤔🤔
Taki mocny wiesz... Przekaz. 😄
Chociaż zdarzają się nieporozumienia, sprzeczki, fochy. Raz taka awantura była, że powiedziałem do siebie dość ostre słowa za co się pogniewałem na siebie za to i się wyprowadziłem od siebie na jakiś czas, ale... Bardzo szybko doszedłem do siebie i jest ok. Teraz już uważam na słowa i wiem, że nie zawsze rozmawiając ze sobą muszę siebie od razu zrozumieć.
🤔🤔🤔
Taki mocny wiesz... Przekaz. 😄
07.11.2022, 18:14
Już bym wolał dać ogłoszenie że dotrzymam towarzystwa w piciu alkoholu miałem okazje poznać takiego typa co twierdził że tak robił
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
30.09.2024, 15:20
Kojarzę apke, czasem jak się naćpam to zainstaluje i parę groszy wpadnie. XD
Ale na dłuższą metę to marne grosze i nic nie warte.
Ale na dłuższą metę to marne grosze i nic nie warte.
30.09.2024, 15:27
Też kojarzę aplikacje justplay ale tam praktycznie parę złoty wyciągniesz i nic wiecej nie polecam