Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mieszanka 3cmc z ?
08.11.2022, 05:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.11.2022, 05:04 przez kot_kreskowy.)
(08.11.2022, 00:36)Lady Giwera napisał(a): Napiszesz coś więcej o działaniu white Elephant? Ewentualnie link do opinii.
Ja w tamtym poście miałem na myśli nie produkt white elephant, a hexen od White-Elephant 🙃
Trochę chujowo złożyłem to zdanie, przez co może być mylące. Pseplasam😉
Po prostu hex od esco i od słonia to na 99% ten sam produkt. Bardzo mocny zresztą i baaardzo wciągający.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.11.2022, 12:22
(08.11.2022, 05:02)kot_kreskowy napisał(a): Ja w tamtym poście miałem na myśli nie produkt white elephant, a hexen od White-Elephant 🙃
Trochę chujowo złożyłem to zdanie, przez co może być mylące. Pseplasam😉
Po prostu hex od esco i od słonia to na 99% ten sam produkt. Bardzo mocny zresztą i baaardzo wciągający.
Dziękować dziękować. Dopiero raczkuje na forum, dzięki za wyjaśnienie "łopatologiczne" ;P
08.11.2022, 12:28
@"Lady Giwera" Spoczko.
A co do produktu white elephant to raczej bym go z 3cmc nie łączył. Moim zdaniem 3cmc dużo na tym straci, no ale wiesz, każdy ma swój gust🙃
A co do produktu white elephant to raczej bym go z 3cmc nie łączył. Moim zdaniem 3cmc dużo na tym straci, no ale wiesz, każdy ma swój gust🙃
NIE dla OPIO !!!
08.11.2022, 12:37
3cmc, przez swoje wartosci uwalniania neuroprzekaznikow, wydaje sie byc uniwersalna substancja. Bardziej efektywne bedzie kombinowanie z dawkowaniem, niz miksowaniem. Przy miksie, wiekszosc substancji po prostu przykryje dzialanie 3cmc, bo oddzialywanie na dany neurotransmitter bedzie bardziej selektywne. Jak zmiksujemy ze stimem to bedzie tylko wiekszy speed. Jak z epatogenem, to serotoninowa euforia przykryje dopaminowy rush. I tak dalej.
YOUR ATTORNEY
08.11.2022, 13:23
(08.11.2022, 12:37)beeniepatu napisał(a): 3cmc, przez swoje wartosci uwalniania neuroprzekaznikow, wydaje sie byc uniwersalna substancja. Bardziej efektywne bedzie kombinowanie z dawkowaniem, niz miksowaniem. Przy miksie, wiekszosc substancji po prostu przykryje dzialanie 3cmc, bo oddzialywanie na dany neurotransmitter bedzie bardziej selektywne. Jak zmiksujemy ze stimem to bedzie tylko wiekszy speed. Jak z epatogenem, to serotoninowa euforia przykryje dopaminowy rush. I tak dalej.
Istotnie, z moim znikomym poziomem wiedzy skupię się na początku na dojściu do optymalnego dawkowania.
Wczoraj osobiście zjadłam niecałą 1 3cmc, na to w dlugim przedziale czasowym 4 piwka, delikatna, zdrowa kolacja, sen i dzis czuję się świetnie. Rano 2 szklanki wody, mini śniadanie banan na buzie i normalnie pracuje, zero spiny, irytacji. Pełna pogoda ducha, natrętna smaka na więcej nie puka do drzwi.
09.11.2022, 00:36
jakbys miala jakies pytania odnosnie produktu hexen analog od pabla to sluze pomoca, przejadlem tego az za duzo jak na mnie xD
a co do pytania - co fajnie siada do 3cmc? odpowiedz jest prosta - wiecej 3cmc
osobiscie nie jestem fanem laczenia substancji, bo jak zjadlem 200mg 3mmc oral, 3cmc sniffem i 2mmc sniffem to ni chuja nie czulem niczego oprocz delikatnego speeda XD zmarnowalem swoja ulubiona substancje glupia checia polaczenia
a co do pytania - co fajnie siada do 3cmc? odpowiedz jest prosta - wiecej 3cmc
osobiscie nie jestem fanem laczenia substancji, bo jak zjadlem 200mg 3mmc oral, 3cmc sniffem i 2mmc sniffem to ni chuja nie czulem niczego oprocz delikatnego speeda XD zmarnowalem swoja ulubiona substancje glupia checia polaczenia
09.11.2022, 01:42
Ja jakiś czas temu miksowałam z MPA. W sumie różne RC - 3cmc, 4cmc, 3mmc. I było całkiem, całkiem przy pierwszych wrzutkach. Później już miałam "odklejkę" od świata i trzeźwości umysłu, żeby oceniać nadal jak działają te mieszanki.
09.11.2022, 06:11
3CMC PRIMA SORT I WÓWCZAS NIE MA SENSU DODAWAĆ NIC!
Moim skromnym zdaniem.
NO LOVE pewnie nie miała MPA prawilnego, ale czytałem na {[H]}, że MPA jest zajebiste do miksu z euforykami inaczej mówiąc epatogenami, także szukajcie dobrego MPA. 😎
Moim skromnym zdaniem.
NO LOVE pewnie nie miała MPA prawilnego, ale czytałem na {[H]}, że MPA jest zajebiste do miksu z euforykami inaczej mówiąc epatogenami, także szukajcie dobrego MPA. 😎
09.11.2022, 07:32
@"Kaja Buza" 3cmc to nie jest empatogen, a miks z MPA tylko spowoduje synergiczne efekty spowodowane oddzialywaniem na uklad dopaminergiczny. Miks raczej do odradzenia
YOUR ATTORNEY