Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie?
09.11.2022, 11:06
Tak naprawde to koledze chyba wlasnie chodzilo bromowazke - 2c-b-fly😎 Psychodeliczna substancja, niektorych potrafi dobrze zabrac - jakby zmieszac MDA z mescalina. Dawkowanie male. Dosc smialo polecac to do sexu 😎 Szczerze to nie doczytalem. Juz 2cb jest na tyle chimeryczne, ze tester powinien znac reakcje na siebie - zwiekszenie dawek co 5mg potrafi zupelnie zmienic profil fazy - z podobnej do MDMA w ta na LSD na przyklad.
09.11.2022, 11:24
2cb fly a ważka to dwie różne substancje z tego co wiem,miałem na myśli dokładnie to co napisałem
09.11.2022, 11:38
No wlasnie na tym polega caly problem z tym. Bromowazka bywa sprzedawana wlasnie jako 2c-b-fly - i dlatego trafila na pierwsze strony gazet. Niestety nie wiadomo co faktycznie lata pod ta nazwa - a roznice w dawkowaniu powoduja problemy natury licznych, odnotowanych zgonow 😎 Zabawy substancjami 'fly' w nazwie, to podobny problem co ten z euty i efylonem. Trzeba uwazac. Osobiscie nie polecalbym, zwlaszcza by glownie myslec o uzywaniu tego jako booster to doznan seksualnych
09.11.2022, 11:50
ja korzystałem z tabletek od LL w kolorze zielonym,deklarowane 10mg
i tylko stąd bym wziął ponownie,myślę że LL można w pewnym stopniu zaufać,oczywiscie zawsze jest ryzyko,jak to przy narkotykach
a co do podejścia do substancji to się z Tobą zgodzę,nie dla każdego cmcjada taka zabawa
i tylko stąd bym wziął ponownie,myślę że LL można w pewnym stopniu zaufać,oczywiscie zawsze jest ryzyko,jak to przy narkotykach
a co do podejścia do substancji to się z Tobą zgodzę,nie dla każdego cmcjada taka zabawa
09.11.2022, 15:01
Pier*ole te wszystkie gówna , póki korzeń staje trzeba walczyć a jak się zmęczy odczekać chwilkę i dalej do boju
10.11.2022, 00:52
(09.11.2022, 15:25)beeniepatu napisał(a): tome3eqkks jest to zdrowe podejscie do tematu
Czasami 🤣
10.11.2022, 09:27
tome3eqkks ja jestem w takim wieku i z takim bagazem, ze dla mnie 'czasami' w zupelnosci wystarcza 😁