Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Porady jak najefektywniej zazywac
05.11.2022, 18:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.11.2022, 18:12 przez SztywnyMisza.)
Xylometazolin to jest gowno nikomu nie polecam latwo sie uzależnić
09.11.2022, 10:28
(09.11.2022, 09:30)daniel776 napisał(a): macie jakieś pomysły co zrobić by odetkac nos? oprócz kropli i sprejow bo tylko pogarszają, może sztyft do nosa np taki mentolowy?
Zacznijmy że to nie wątek do tego tematu...ale... skoro już zapytałeś....
Żaden spray/ areozol do nosa nie pomoże (jedynie na chwilkę) - wręcz przeciwnie pogorszy jeszcze sytuacje.
Jedyne co mogę polecić to bombki
A tak serio jeśli cokolwiek na tym świecie nadaje się to odetkania nosa to polecam ten produkt:
https://shopee.pl/Sztyft-do-nosa-Rhin-Ba...z0QAvD_BwE
Wąchaj i oddychaj świerzym powietrzem! Niech mocz będzie z Tobą
09.11.2022, 10:46
tome3eqkks widze, ze musisz chyba reprezentowac raczej populacje geriatrii na tym forum, anizeli mlodziez 😎 Milo mi.
daniel776 nie wszystkie krople pogarszaja. Sprobuj Sinumedinu - nie uzaleznia tak jak xylometazolin i zawsze dziala. A bez kropli to wrzatek do miski, co najmniej duza lyzka soli na litr wody, na glowe recznik a nos nad pare. Po chwili zobaczysz, ze dziala. Mozna tez nebulizatorem sobie pomoc - sol fizjologiczna + amol dobrze dziala. No i oczywiscie irigasin, ale on pozwoli oczyscic doraznie nos, ktory zaraz sie zatka na dluzsza chwile, jesli bylo przesadzone z waleniem. Ogolnie nos potrzebuje tyle czasu na regeneracje ile sie go tyralo. A w pewnym momencie juz sie nie regeneruje niestety. I kazdy strzal powoduje zatkanie
daniel776 nie wszystkie krople pogarszaja. Sprobuj Sinumedinu - nie uzaleznia tak jak xylometazolin i zawsze dziala. A bez kropli to wrzatek do miski, co najmniej duza lyzka soli na litr wody, na glowe recznik a nos nad pare. Po chwili zobaczysz, ze dziala. Mozna tez nebulizatorem sobie pomoc - sol fizjologiczna + amol dobrze dziala. No i oczywiscie irigasin, ale on pozwoli oczyscic doraznie nos, ktory zaraz sie zatka na dluzsza chwile, jesli bylo przesadzone z waleniem. Ogolnie nos potrzebuje tyle czasu na regeneracje ile sie go tyralo. A w pewnym momencie juz sie nie regeneruje niestety. I kazdy strzal powoduje zatkanie
YOUR ATTORNEY
09.11.2022, 11:28
tzw parówki w misce znałem,krople sinumedin dziś zakupię i wystestuję bo nie mam stricte zniszczonego nosa a zatkany co utrudnia czasem zażywanie a nie chce na zatkanym walić i sobie coś zepsuć,dzięki
ps: co jak co ale zatkany nos ma duży wpływ na przyswajanie substancji,stąd mój wpis akurat tutaj
(09.11.2022, 10:28)tome3eqkks napisał(a): Zacznijmy że to nie wątek do tego tematu...ale... skoro już zapytałeś....dzięki
Żaden spray/ areozol do nosa nie pomoże (jedynie na chwilkę) - wręcz przeciwnie pogorszy jeszcze sytuacje.
Jedyne co mogę polecić to bombki
A tak serio jeśli cokolwiek na tym świecie nadaje się to odetkania nosa to polecam ten produkt:
https://shopee.pl/Sztyft-do-nosa-Rhin-Ba...z0QAvD_BwE
Wąchaj i oddychaj świerzym powietrzem! Niech mocz będzie z Tobą
ps: co jak co ale zatkany nos ma duży wpływ na przyswajanie substancji,stąd mój wpis akurat tutaj
10.11.2022, 00:56
(09.11.2022, 11:28)daniel776 napisał(a): tzw parówki w misce znałem,krople sinumedin dziś zakupię i wystestuję bo nie mam stricte zniszczonego nosa a zatkany co utrudnia czasem zażywanie a nie chce na zatkanym walić i sobie coś zepsuć,dzięki
dzięki
To racja, jak klameczka zayebana to połowa zostaję na tzw. kozach 😁🤣😁
Daj klamce odpocząć jak masz aż takie problemy, bombka też działa - czasem nawet lepiej