Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
System rang
20.04.2022, 18:55
Dobra 5 osób dobiło 100 postow, więc kończymy inicjatywę darmowej reputacji.
Co do reszty użytkowników będę rozmawiał z technikiem o chwilowym lub permanentalnym obniżeniu wymaganej repki i może też postow do zdobycia rang pozwalających bardziej ingerować w życie forum (przyznawanie reputacji, czat itp). Zobaczymy co z tego wyjdzie i gratuluję wszystkim aktywnym użytkownikom, którzy otrzymali ode mnie repke
Trzeba w końcu rozpocząć konkurs za najwyższą reputację, a narazie mamy tylko 7 "jurorow" bo tylko 7 osób moze oceniac posty. Stad między innymi trzeba pomyśleć jak poradzić sobie z tą sytuacją
Jak coś będę na biezaco informował o ewentualnych zmianach w tym temacie
Co do reszty użytkowników będę rozmawiał z technikiem o chwilowym lub permanentalnym obniżeniu wymaganej repki i może też postow do zdobycia rang pozwalających bardziej ingerować w życie forum (przyznawanie reputacji, czat itp). Zobaczymy co z tego wyjdzie i gratuluję wszystkim aktywnym użytkownikom, którzy otrzymali ode mnie repke
Trzeba w końcu rozpocząć konkurs za najwyższą reputację, a narazie mamy tylko 7 "jurorow" bo tylko 7 osób moze oceniac posty. Stad między innymi trzeba pomyśleć jak poradzić sobie z tą sytuacją
Jak coś będę na biezaco informował o ewentualnych zmianach w tym temacie
24.04.2022, 06:38
Myślę ze zamiast 100 i 100 mozna by dać 100 i 10 i stosunkowo potem np 500 50 i by było git
26.04.2022, 02:47
Próg like powinien byc zmniejszony 4x a posty ilość jest git. Ale ranking ocen -4x czyli morzliwosc oceniania od 100 postow 25like i by bylo git nie za łatwo nie za trudno Idealnie :aE
26.04.2022, 07:17
Witam mam pytanko mam juz ponad 130 postow a dalej nie moge lajkowac postow.
O co chodzi wie ktos ?
O co chodzi wie ktos ?
pozdrowionka