Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC - Opinie o produkcie.
15.11.2022, 16:32
(15.11.2022, 15:15)Maniek napisał(a): Tych kryształów nie kruszyłaś przed badaniem?
A to się kruszy? Ułamywałam po kawałeczku i połykałam w całości. Później nawet takie mniejsze to ciumkałam jak krówki. Ale gorzkie, wódka to przy tym słodycz. Ale co muszę powiedzieć, to mimo ostrych jazd wczoraj dziś czuję się szczęśliwsza jakaś. Od rana nastrój o wiele lepszy niż w w taki zwykły, szary dzień. Poza tym pod wpływem wspaniałego SYNT COCO uznałam, że bezpieczniej będzie podać ten, ten do nagrody gdzieś w niedalekiej miejscowości, bo co tam się autem przejechać, a okazało się, że nagroda czekała kilkaset kilometrów od mojego domu, bo mnie Google oszukało chyba! Także ta darmowa nagroda przez moje roztrzepanie kosztowała mnie bilety PKP, taksówki itd. Około 300 złotych. - XD Ale uznałam, że nie mogę narażać nadawcy na nieodebrane przesyłki i wyruszyłam w świat. I w pociągu zaczęłam jeść dlatego nie było jak kruszyć. Podpisano - Lady Gafa! A co tam, chociaż z domu się ruszyłam! furiat jak wejdziesz na stronę sklepu to masz zdjęcie i miałam takie jak te jaśniejsze kryształy.
15.11.2022, 16:40
Wy to macie pomysły Pomysłowy Dobromir by tego nie wymyślił, żeby chlory ciumkać sobie niczym krówki. Biedne zęby, gardło i przełyk
Odpowiadając na pytanie czy to się kruszy? Tak, wg mnie wypadałoby pokruszyć i wtedy badać Najlepiej korzystając z kapsułki żelatynowej lub ewentualnie kawałka chusteczki higienicznej.
Odpowiadając na pytanie czy to się kruszy? Tak, wg mnie wypadałoby pokruszyć i wtedy badać Najlepiej korzystając z kapsułki żelatynowej lub ewentualnie kawałka chusteczki higienicznej.
15.11.2022, 17:20
Maniek 4cmc jest przeciez najlepszym srodkiem na wszelkie infekcje bakteryjne i grzybiczne w jamie ustnej, na zebach, w przelyku i zoladku - ale pod jednym warunkiem: nie nalezy w nic tego pakowac, oraz zjesc tej substancji 5gr w 4h. Zwieksza ona bowiem swoje prozdrowotne dzialanie, wprost proporcjonalnie do pojawiajajacych sie objawow zespolu serotoninowego.
No ale to wiedza tylko doswiadczeni gracze
NO LOVE bo wiesz, ze jakbys zjadla tyle prawilnego 4cmc w tak krotkim czasie to ZS murowany? Z opisu objawow wychodzi na to, ze sie zaczynal. Tylko Ci sie przyfarcilo, bo ta substancja nie oddzialywala tak na sero jak powinna prawilna czworka
No ale to wiedza tylko doswiadczeni gracze
YOUR ATTORNEY
18.11.2022, 12:47
Ja już sama nie wiem na woreczku pisało jak nic 3g 4 cmc okazuje się, że wygrałam 5 i tak też na moje wyglądało! Czułam lęk, miałam delikatne omamy lub halucynację, czułam serce jak bije szybciej. No za dużo i za szybko na pewno, ale mimo to na drugi dzień czułam satysfakcję i zadowolenie!
18.11.2022, 14:23
18.11.2022, 18:57
Tez kiedys ciumciałem kryształy albo gryzłem na sucho oblizywałem dziasła i popijałem bronksem. Albo kawałem kryształu wsadzałem w dziurke od nosa przyciskałem i czekałem az sie rozpusci 😂
Wracając do tematu to koleżka miał ostatnio cos tam dał spróbować i klepie normalne jak 4cmc
Wracając do tematu to koleżka miał ostatnio cos tam dał spróbować i klepie normalne jak 4cmc