Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
Sorry za Offtop, ale gdyby ktoś chciał mimo wszystko spróbować być piosenkarzem, to polecam VOLOCO, darmowa aplikacja z autotunem, podkładami i można sobie na zajawke coś ponagrywać. Wystarczą słuchawki i Bang. Na tym też programie nagrałem piosenkę na konkurs Słonia wierszykowy, ale ostatecznie nie wrzuciłem, bo cringe wyszedł, ale tekst pod screenami🤣🤣🤣
Se***usz swoje wstrętne łapciuchy
Na hajs Słonia musiał rzucić
Teraz słoń się odwrócił
I z Dopala śle paczuchy
.
Se**io chciałeś ludzi przekupić
Lecz tutaj nikt nie jest głupi
Kara sroga za krzywe ruchy
przypalone w chuj racuchyyyyy
Xd
A dopal net net net na luzie przejmuje władze
Więc więc więc walczyć Tobie z tym nie radzę
Chcesz więcej hajsu to ci daje radę
Weź pędź rwać kalarepę w familiadzie
😅😅😅
😅😅😅
16.11.2022, 16:41
Proces twórczy tekstu trochę zajmuję szczególnie żeby był w nim zawarty przekaz który jest napisany w sposób który nadaję rytm. Proponuję trochę dopracować tekst zanim go udostępniamy komuś żeby napisał co o nim uważa, ale taki konkurs z odpowiednio długą ilością czasu na napisanie utworu byłby interesujący z pewnością
16.11.2022, 17:18
Kiedy ten tekst miał rytm, dokładniej pod ten podkład Michaela Jacksona. 😎
Chyba nawet Beeniepatu miał ekhm... Zaszczyt 😄 posłuchać kiedyś mojej innej piosenki pod ten podkład. 😎
Ale ok.
Mam pomysł na konkurs!
Napisz markerem swój nick na radiowozie, zrób fotkę i w długą.
Największy rozmiar "tagu" wygrywa. 😂
Chyba nawet Beeniepatu miał ekhm... Zaszczyt 😄 posłuchać kiedyś mojej innej piosenki pod ten podkład. 😎
Ale ok.
Mam pomysł na konkurs!
Napisz markerem swój nick na radiowozie, zrób fotkę i w długą.
Największy rozmiar "tagu" wygrywa. 😂
16.11.2022, 17:45
Co wy tu pierdolicie za kocopoły
Kot wie jaki konkurs trzeba zorganizować.
ŚWIĄTECZNY 🎄🎄🎄👍
ŚWIĄTECZNY 🎄🎄🎄👍
Metamorfoza
16.11.2022, 18:10
Kocie nie prowokuj 😄, bo już mam w głowie magiczny plan, żeby wstrzymać nagrody za aktywność do świąt i je zsumować i na święta mnogo panie, mnogo paczką obdarowanych
z okazji świąt ujrzeć na liście świątecznej. 😎
Ale to był by BOOM!
Chyba, że masz na myśli ulepienie bałwanka z analogu hexa albo mint euforii... To luz... 😄
17.11.2022, 14:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2022, 14:22 przez tome3eqkks.)
(16.11.2022, 17:45)kot_kreskowy napisał(a): Co wy tu pierdolicie za kocopoły
ŚWIĄTECZNY 🎄🎄🎄👍
Sprzydało by się , i to taki porządny żeby śniegu nie brakło w tym roku i było co odśnieżać
17.11.2022, 18:22
❤️❤️❤️
Kotam Cię Ojcze Kreskowy którego nie śmiał bym uczyć jak dzieci robić! 😄
To co z tym konkursem? A może byśmy się zgrali, założyli wątek, petycję czy jak to nazwać, zadeklarować i się zrzec nagród kilku, zgromadzić tym samym za zgodą sampli i sami wymyślić, zaproponować konkretny konkurs który, by tylko zostać zatwierdzony musiał przez Forum i tańczymy? 😎
Wiecie MY TU RZĄDZIMY
Nas jest wincyj!
Kotam Cię Ojcze Kreskowy którego nie śmiał bym uczyć jak dzieci robić! 😄
To co z tym konkursem? A może byśmy się zgrali, założyli wątek, petycję czy jak to nazwać, zadeklarować i się zrzec nagród kilku, zgromadzić tym samym za zgodą sampli i sami wymyślić, zaproponować konkretny konkurs który, by tylko zostać zatwierdzony musiał przez Forum i tańczymy? 😎
Wiecie MY TU RZĄDZIMY
Nas jest wincyj!
18.11.2022, 09:24
Mnie to mordeczko wsio ryba i jrstem za, tylko musiałby najpierwej ten konkurs zostać zatwierdzony przez GÓRĘ😎
Metamorfoza
19.11.2022, 23:35
Ja też się dorzucę, akurat pod choinkę
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte