Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Benzodiazepiny - Wątek i dyskusja ogólna.
10.11.2022, 18:25
Dilleraaaa obecnie klony refundowane przepisywane sa tylko ze wskazaniem padaczki.
YOUR ATTORNEY
10.11.2022, 18:49
Ahh... Paczka klonów 30x 2mg za 3pln to były czasy. Kolega mi tylko smsa pisał z tym kodem odbioru i pesel i jazda...
Swoją drogą jakieś Vendor ma chyba oryginalny klonazepam 2mg za 150pln za pudełko.
Swoją drogą jakieś Vendor ma chyba oryginalny klonazepam 2mg za 150pln za pudełko.
11.11.2022, 09:56
Beeniepatu To jestem w szoku lekkim,ale wychodziłoby na to,że clonazepam jest również refundowany na inne choroby niż padaczka. I może wyjaśnisz mi dlaczego odgórnie jest refundowane na konkretną chorobę a lekarz przepisuje je również na choroby takie jak schizofrenia itp? Wszystko opieram na tym co widziałem,słyszałem. Masz może jakiś artykuł poświęcony konkretnie temu czy informacje z innego źródła?
11.11.2022, 10:03
Dilleraaaa wystarczy zadac sobie trud i sprawy oczywiste sprawdzac samemu. To co widzimy, slyszymy, wiemy, zawsze trzeba samemu weryfikowac. Zanim, w kateogrycznym tonie, zaczniemy sie wypowiadac. Nazywamy to krytycyzmem naukowym
https://www.sluzbazdrowia.com.pl/leki_mo...clonazepam
https://www.sluzbazdrowia.com.pl/leki_mo...clonazepam
YOUR ATTORNEY
16.11.2022, 22:11
Te ze sklepów RC są zdecydowanie mocniejsze niż apteczne odpowiedniki.
Mam wrażenie, że czasami benzosy zawierające alprazolam (Xanax, Alprox) potrafią się różnić w działaniu pomimo tej samej dawki. Ten drugi jest zdecydowanie słabszy i nie upierała, aż tak bardzo. Xanax chyba jest starszy, więc pewnie dlatego.
Mam wrażenie, że czasami benzosy zawierające alprazolam (Xanax, Alprox) potrafią się różnić w działaniu pomimo tej samej dawki. Ten drugi jest zdecydowanie słabszy i nie upierała, aż tak bardzo. Xanax chyba jest starszy, więc pewnie dlatego.
16.11.2022, 23:12
Martwy666 jak miales oryginalny xanax i alprox, to nie ma mozliwosci by ta sama dawka, tej samej substancji, dzialala odmiennie. Tylko dlatego, ze producent pastylki i pudelka jest inny. Moze po zjedzeniu pudelka xanax'u przerzuciles sie na alprox i a juz tolerka wzrosla, moze byles w innym stanie psycho-fizycznym, moze inne byly okolicznosci zazywania, moze cos z czyms laczyles a innego nie. Tu szukaj powodow, a nie w tym, ze xanax jest inny w dzialaniu niz alprox, afobam czy alpragen. To po prostu niemozliwe. O ile miales oryginalny, apteczny xanax. A nie jakas podrobe.
YOUR ATTORNEY
17.11.2022, 00:10
Podzielam zdanie beeniepatu. Brałem alprazolam każdej firmy łącznie z Xanaxem i nie ma żadnej różnicy. Na necie często i gęsto sprzedają gówno zwane Fanax i mówią, że to alpra A to zazwyczaj flualprazolam, który sieka mocno w chuj w porównaniu do oryginalnej alpry.
17.11.2022, 15:32
Możliwe, że teraz sprzedają flubrotizolam - nie wiem, bo dawno nie miałem tego w rękach, natomiast kilka lat temu miałem i to była flualpra.
17.11.2022, 15:46
(17.11.2022, 00:10)Maniek napisał(a): Podzielam zdanie beeniepatu. Brałem alprazolam każdej firmy łącznie z Xanaxem i nie ma żadnej różnicy.
Sorry za Offtop, ale nie zapominajmy, że tak samo wciąż są ludzie którzy uważają, że 2 x "pięćdziesiątka" ketonalu to za słabo, oni tą mocną "setkę" by chcieli najlepiej. 😄😄😄