Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
16.11.2022, 08:55
A jesli to naprawde Sand, to Niebieski Pan znow udowadnia, ze jest diota, skoro trzyma caly czas jego watek na forum. Z banerem do stronki sklepu. Do tego niezle musi byc posrany teraz 😂
YOUR ATTORNEY
16.11.2022, 10:09
sandał zniknął z niebieskiego, zawinęli go albo po poprostu exit scam bo zamowienie moje juz dwa tygodnie leci, a nawet nie wylecialo.
zero informacji i odpowiedzi.
zero informacji i odpowiedzi.
Możesz iść na komendę w grudziąndzu i spytać sie go tam osobiście gdzie jest Twoje zamówienie
edit: pewnie nawet policjanci byli wkurzeni za jego wałki i słabą jakość towaru więc w końcu zdecydowali się go zamknąć.
edit: pewnie nawet policjanci byli wkurzeni za jego wałki i słabą jakość towaru więc w końcu zdecydowali się go zamknąć.
17.11.2022, 08:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2022, 08:51 przez Ojciechrzestny.)
Profil sklepu na tym gorszym forum sie wypowiedzieli :p
Mówią że mają bałagan i troche czasu trzeba im dać żeby ogarnąć. I przynajmniej częsciowo bede chcieli naprawić u ludzi co wtopili także spoko
Podpisano " Pozostala czesc zalogi sandheavens.com"
Czyli wiemy co i jak. Po prostu blue wjechało na jeden z magazynów.
Swoją droga "maja rozmach skurwysyny"
Mówią że mają bałagan i troche czasu trzeba im dać żeby ogarnąć. I przynajmniej częsciowo bede chcieli naprawić u ludzi co wtopili także spoko
Podpisano " Pozostala czesc zalogi sandheavens.com"
Czyli wiemy co i jak. Po prostu blue wjechało na jeden z magazynów.
Swoją droga "maja rozmach skurwysyny"
17.11.2022, 09:32
Wiadomość od nich:
Czesc wam,
Mamy bardzo duzy balagan, ktory staramy sie ogarnac, ale raczej nie uda nam sie go ogarnac w 100%.
Dajcie nam czas do konca tygodnia gdy wszystko ustalimy miedzy soba i postaramy sie do was wrocic z propozycja chociaz czesciowego naprawienia szkód, ktore powstaly.
Pozdrawiamy
Pozostala czesc zalogi sandh****ns.***
No to ciekawe czy wrócą z propozycją
Czesc wam,
Mamy bardzo duzy balagan, ktory staramy sie ogarnac, ale raczej nie uda nam sie go ogarnac w 100%.
Dajcie nam czas do konca tygodnia gdy wszystko ustalimy miedzy soba i postaramy sie do was wrocic z propozycja chociaz czesciowego naprawienia szkód, ktore powstaly.
Pozdrawiamy
Pozostala czesc zalogi sandh****ns.***
No to ciekawe czy wrócą z propozycją
17.11.2022, 10:04
Typowi zabieraja tyle towaru, zawijaja ludzi, a sklep bedzie ogarnial i dzialal dalej? Z reklama i watkami na forum o dragach? Nie usuwajac sie w cien az sprawa przycichnie? Korzystajac z bazy danych dostepnej i historii zamowien? To naprawde smiesznie brzmi 😎 Dla mnie to wyglada jak proba wyjscia z sytuacji przez wlasciciela forum, i wykorzystania tego co sie dzieje i przejecia marki. Zamiast przyznanie, ze sklep z forum zrobil exist scam'a. Ton wypowiedzi wyglada bardzo podobnie jak przy przejmowaniu centrum chemicznego. Zaraz bedzie, ze sand wstaje z popiolow...
Oczywiscie moge sie bardzo mylic, ale sprawa nie trzyma sie w ogole kupy 😎
Oczywiscie moge sie bardzo mylic, ale sprawa nie trzyma sie w ogole kupy 😎
YOUR ATTORNEY
17.11.2022, 10:17
sand byl bardzo spoko vendorem,a co sie dzieje to sprawa ciężka i niestety tego sklepikarza juz nie ma,wiec nie ma co zamawiac mimo reklamy na niebieskim...
szkoda...
szkoda...
17.11.2022, 13:58
jest... na niebieskim sie odezwal ze zawineli tylko 1 czlonka ekipy i do konca tygodnia uporządkuje ten burdel co jak co ale kozak to chyba jest
17.11.2022, 14:12
Bio ja wiem czy kozak? Mi też tu za dużo rzeczy nie trzyma się kupy, ale czas pokaże.