Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Guzman - Opinie o produkcie.
08.11.2022, 04:22
(07.11.2022, 22:05)Maniek napisał(a): Może nie miało być, ale np. osobie która pakuje i szykuje gołębie do lotu coś się pomyliło z natłoku pracy. Chuj wie, trzeba będzie zapytać się esco.
Maniek, to info dotyczyło zarówno guzmana jak i bandita bo były to nowości🙃
Dlatego wtedy były niedostępne chwilowo a teraz już są.
Tak to przynajmniej zrozumiałem. Pisałem Ci zresztą o tym, pamiętasz?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.11.2022, 18:37
Bandit był dostępny od początku w formie nagród - jedynie Guzman nie był dostępny.
17.11.2022, 18:08
3cmc guzman w ilości 3 gramy dotarło niedawno w ramach nagrody, za co najmocniej dziękuję.
Temat dość mocny i wydajny.
Uważam, że to towar premium.
Przewaga euforii.
Materiał suchy i twardy jak skurwesyn
Libido wypierdolone w kosmos niczym sputnik na orbitę😎
Nie dziwię się, że jak tylko się pojawia, to po chwili znika z magazynu😁
Naprawdę jest SZTOS i każdy będzię szczęśliwy❤️
Z całego kociego serducha POLECAM i dziękuję za możliwość testowania.
Temat dość mocny i wydajny.
Uważam, że to towar premium.
Przewaga euforii.
Materiał suchy i twardy jak skurwesyn
Libido wypierdolone w kosmos niczym sputnik na orbitę😎
Nie dziwię się, że jak tylko się pojawia, to po chwili znika z magazynu😁
Naprawdę jest SZTOS i każdy będzię szczęśliwy❤️
Z całego kociego serducha POLECAM i dziękuję za możliwość testowania.
NIE dla OPIO !!!
17.11.2022, 20:37
kot_kreskowy to jednak można było brać w ramach nagrody Guzmana ? To chyba musiało mi to gdzieś umknąć ...
17.11.2022, 21:11
kot_kreskowy z samej foty mozna stwierdzic, ze twardy musi byc 😎 Jak zmarzniety snieg na -30 stopniowym mrozie. Faktycznie taki idealnie bielutki jest?
YOUR ATTORNEY
18.11.2022, 02:38
fiodor ja to już sam nie wiem co można, gdzie trzeba i czy wypada, aczkolwiek warto😎
Beeniepatu kurwa, czy Ty zawsze musisz mieć rację, do chuja? To jest jak choroba
Guzman jest twardzielem w przenośni i dosłownie. Jest jak John Rambo wśród kitajców, jak Dorota Wellman na pokazie mody dla anorektyczek. Jest tak twardy, że w kadrze aparatu zabrakło miejsca dla młotka, którym był kruszony😲
Kryształki wielkości grochu są białe, ale jest też w dużej części przeźroczysty, a ta biel wynika raczej z "nalotu" a niżeli samego koloru kryształu.
Beeniepatu kurwa, czy Ty zawsze musisz mieć rację, do chuja? To jest jak choroba
Guzman jest twardzielem w przenośni i dosłownie. Jest jak John Rambo wśród kitajców, jak Dorota Wellman na pokazie mody dla anorektyczek. Jest tak twardy, że w kadrze aparatu zabrakło miejsca dla młotka, którym był kruszony😲
Kryształki wielkości grochu są białe, ale jest też w dużej części przeźroczysty, a ta biel wynika raczej z "nalotu" a niżeli samego koloru kryształu.
NIE dla OPIO !!!