Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sposób przyjęcia kryształu
01.10.2022, 13:00
(14.09.2022, 18:24)Szatan69 napisał(a): W kapsułke która się rozpuszcza i jako czopka w dupe ktoś walił jaki kolwiek proch/krysztal ???Na allegro kapsułki żelatynowe od roz 2-4
Znam chłopa co kamyk w dupe walnął i ponoć jedna z najlepszych dróg podania faza niby mega.
W lewatywa z 3cmc klepie lepiej i inaczej niz iv sero. Nie wierzysz spróbuj (mdma,3cmc,4cmc) a inne to czekam na opinie moze sa jacys wariaci
Wtedy pełnia działania tematu bo wszystko w siebie 🙂
19.11.2022, 16:37
Odbytniczo... jeblem co na wibratora wypiesz i później w dupsko haha czy wcierasz e odbyt haha
19.11.2022, 23:33
1. Obrzydliwe
2. Szkoda jelit
2. Szkoda jelit
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
19.11.2022, 23:45
Temat rzeka,każdy preferuje inny sposób przyjęcia bo to jego indywidualna sprawa.Ja natomiast polecam sniff,vapo,oral.Iv w przemyśleniach,ale odpada wkładanie sobie kryształu w dupe.Jak już ktoś wspomniał to sama myśl mnie odrzuca dlatego,że mam świadomość co to za sub,czego oczekiwać. Z tych preferowanych przeze mnie zawsze można się cofnąć,iv i wlewanie sobie w dupe już tak średnio
19.11.2022, 23:56
Dilleraaaa zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz. Kazde ROA ma swoje plusy i minusy. Trzeba jednak patrzec na to od strony farmakologicznego dzialania substancji, i najefektywniejszego dla dzialania srodowiska. Boofing vel plugging vel per rectum to po prostu jedna z ROA. Najwidoczniej jestes juz na tyle stary, by nie pamietac jak rodzice ladowali ci w dupe czopki na goracze czy zatwardzenie, ale wciaz na tyle mlody, by nie miec okazji przejscia inicjacji na badaniu prostaty 😎
YOUR ATTORNEY