Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Lerivon skutki, działanie
25.05.2022, 08:14
Witam będąc młodszym zawodnikiem nie zażywającym substancji psychoaktywnych miałem przepisany w/w lek, zmagałem sie z depresja po utracie bliskich mi osób. W/w lek brałem ok 0,5 roku wyszedłem na prostą no i spasłem się jak świnia
Moje pytanie troszeczkę z innej beczki, kierowane do osób które miały styczność z tym lekiem nada się do złagodzenia paranoi,niepokoju spowodowanych przez stimy/ brak snu? Nie pamiętam jak to było, ale idzie na mianserynie normalnie funkcjonować, czyt. Jeździć za kółkiem, pracować przy maszynach nie mając tego mindufkca w głowie i rozkojarzenia?
Niech wypowie się jakas dobra duszyczka
Moje pytanie troszeczkę z innej beczki, kierowane do osób które miały styczność z tym lekiem nada się do złagodzenia paranoi,niepokoju spowodowanych przez stimy/ brak snu? Nie pamiętam jak to było, ale idzie na mianserynie normalnie funkcjonować, czyt. Jeździć za kółkiem, pracować przy maszynach nie mając tego mindufkca w głowie i rozkojarzenia?
Niech wypowie się jakas dobra duszyczka
19.11.2022, 13:11
Tez ppolexam mialem przepisane przez lekarza przy osteych depresjajach po utracie dziewczyny
19.11.2022, 14:14
Zanim klikniesz przycisk ENTER, sprawdzaj dokładnie co i jak piszesz...
"ppolexam" "osteych" "depresjajach"
Sens tej wypowiedzi można łatwo zrozumieć, ale nie o to tutaj chodzi, żeby każdy miał zgadywać co dane słowo oznacza.
"ppolexam" "osteych" "depresjajach"
Sens tej wypowiedzi można łatwo zrozumieć, ale nie o to tutaj chodzi, żeby każdy miał zgadywać co dane słowo oznacza.