Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bezpieczeństwo...
24.11.2022, 18:53
Panowie czy użycie gazu jest legalne? Gdzie mogę kupić? Nie potrafię szybko biegać a nie każdy napastnik zechce wysłuchać długiego pacyfistycznego wykładu. Może się człowiek spieszyć, trzeba się szanować więc może ten gaz w torebce jest alternatywą do dyskusji...
24.11.2022, 19:09
@"Lady Giwera" zarowno posiadanie, jak i uzycie w samoobronie jest legalne.
YOUR ATTORNEY
24.11.2022, 19:20
@"Lady Giwera" Tak jak wspomniał beeniepatu jest legalne.A kupić możesz np na militaria.pl lub w każdym innym sklepie posiadającym taki asortyment
@"Lady Giwera" a jakbyś jechała do DE to oficjalnie jest zakazany tam paralizator, bo na trzy latka siedzieć!
A tak serio to... serio. Oficjalnie. A nie oficjalnie, z tego co wiem można jedynie jakiś tam ze sklepu z jakimiś certyfikatami i do określonego poziomu napięcia prądu. Wówczas wychodzi na to, że możesz obezwładnić napastnika... Ale nie za mocno! 😄
A tak serio to... serio. Oficjalnie. A nie oficjalnie, z tego co wiem można jedynie jakiś tam ze sklepu z jakimiś certyfikatami i do określonego poziomu napięcia prądu. Wówczas wychodzi na to, że możesz obezwładnić napastnika... Ale nie za mocno! 😄
24.11.2022, 19:28
@"Kaja Buza" a co ma wspolnego paralizator z gazem? 🤔 A odpowiedz z zadanym pytaniem???
YOUR ATTORNEY
24.11.2022, 19:51
Beeniepatu Giwerka zapytała o gaz. Ty odpisałeś, ktoś jeszcze też, a ja Jej dopisałem "a jakbyś...", żeby dziewczyna wiedziała i przy okazji inni. 😁
Ja np. nie wiedziałem i jeździłem na dojcze jak gdyby nigdy nic, a przy pierwszej okazji z psami miałbym przybite posiadanie broni.
Ja np. nie wiedziałem i jeździłem na dojcze jak gdyby nigdy nic, a przy pierwszej okazji z psami miałbym przybite posiadanie broni.
24.11.2022, 20:04
@"Kaja Buza" no tak. To trzeba tez dodac, ze w Korei Polnocnej jest zakaz smiechu w rocznice smierci Kim Dzong Ila
YOUR ATTORNEY
24.11.2022, 20:13
@"Kaja Buza" to brawo
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
24.11.2022, 23:21
Nawet na Alledrogo masz do wyboru do koloru. (tam też urzęduje sklep militaria.pl)