Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zrobić dobrą bombkę?
24.11.2022, 23:34
Najgorzej jak taka bombka jest zbyt duża, Ty już zbyt mocno porobiony, nie dajesz rady połknąć i taka bombka rozwala się w ustach przy którejś próbie połknięcia
25.11.2022, 03:36
Po co bombki jak można ciumkac śmieje się kiedyś mój brał jakieś rzeczy dla ćwiczących i miał kapsułki z witaminami chyba i były bardzo duże łatwo można do takich kapsułek coś wsypać. Czy jest jakaś ogromną różnica między bombką a wypiciem w napoju?
Gekon dlatego Ona ciumka. Żeby nie narażać zębów na pęknięcie bombki albo szkody wywołane napojem z chemią. 😂❤️
Co do kapsułek to masz rację Młoda, że te ze zdjęcia są jebitnie duże, stąd nazwa MEGA CAPS, aż przesadzone trochę. Tam by z trójkę jak na moje upchał. 😎 A i witaminki sobie wysypać można do napoju po otwarciu takiej "kapsuły mocy". Taki listek to koszt chyba 10 czy kilkunastu PLN jak nagła potrzeba najdzie to czemu nie kupić. 🤔
Co do kapsułek to masz rację Młoda, że te ze zdjęcia są jebitnie duże, stąd nazwa MEGA CAPS, aż przesadzone trochę. Tam by z trójkę jak na moje upchał. 😎 A i witaminki sobie wysypać można do napoju po otwarciu takiej "kapsuły mocy". Taki listek to koszt chyba 10 czy kilkunastu PLN jak nagła potrzeba najdzie to czemu nie kupić. 🤔
25.11.2022, 07:41
@"Kaja Buza" moze dlatego, ze puste kapsulki moznak kupic w wielu rozmiarach. I sa zdecydowanie tansze. Do tego BCAA to nie sa 'witaminki'. Stosowane bez potrzeby zaburzaja gospodarke aminokwasowa w organizmie, obnizaja stezenie tryptofanu (co nas powinno bardzo interesowac), itp . Takze nie jest to witamina C, ktorej nadmiar wysikasz. Polecam poczytac badania, zanim wyglosi sie teze, ze BCAA to witaminki. Ostatnio jest ich coraz wiecej.
YOUR ATTORNEY
25.11.2022, 08:48
Beeniepatu zapomnialem w cudzysłów włożyć "witaminki". Oczywiście przed zazywaniem czegokolwiek powinno się o tym co nie co poczytać, bo wszystko szkodzi jak się człowiek postara. 🙂 I wyjaśnienie: Zakup owych kapsułek miałem na myśli w NAGŁEJ sytuacji w jakimś kulturystycznym. Osobiście nie wiem gdzie stacjonarnie, idąc miastem mógłbym na szybko takie puste kapsuły kupić.
25.11.2022, 09:28
@"Kaja Buza" na szybko to znajdzie sie apteke, gdzie np. witamina C jest dostepna w kapsulkach 😎
YOUR ATTORNEY