Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ceny
25.11.2022, 12:34
kot_kreskowy no widzisz? A u wspomnianego wyzej user'a ten swiety graal lata po 15 za gr. Tylko typ wciaz kitra hexen i zakopuje 😎
YOUR ATTORNEY
25.11.2022, 14:05
Ja to bym się cieszył gdyby przy cenie 100zł, mef miał tylko 10% domieszek.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Za PRAWILNEGO 4MMC dam 199,-
Ktoś coś? 😁 W ramach testu oczywiście a nie ćpania, bo kiedyś miałem okazję, ale sytuacja pozwoliła tylko na paluszka i na język wziąć grzecznie. 😆
Ktoś coś? 😁 W ramach testu oczywiście a nie ćpania, bo kiedyś miałem okazję, ale sytuacja pozwoliła tylko na paluszka i na język wziąć grzecznie. 😆
kot_kreskowy do ceny jeszcze koszt wysyłki który jest dość wysoki. Jeśli 3MMC kosztuje ~30 Jurków to Czwórka ZASKOCZY na pewno.
25.11.2022, 17:02
U nas przeważnie za sztukę - tj. 1g kryształu wołają stówkę, dlatego wolę chwilę poczekać i zamówić u Vendora sprawdzony towar. Na ulicy nigdy nie wiadomo co dostaniesz.
26.11.2022, 07:43
@"Lady Giwera" "bo mao mi zostao“?😳
O kjerwa ja widzę tę rozmowę telefoniczną:
Stary sztukę chcę...
-Antek... GRATULUJĘ zostałeś wybrany przez Los i Samego Boga spośród wszystkich moich klientów na największego szczęściarza. Udało się Tobie w ostatniej chwili trafić ostatnie moje 0,6 tematu nie zmarnuj tej okazji - tylko teraz - tylko dlatego, że Cię stary szanuję oddam to w promocyjnej cenie stu dwudziestu złotych bez żadnych dodatkowych kosztów!
O kjerwa ja widzę tę rozmowę telefoniczną:
Stary sztukę chcę...
-Antek... GRATULUJĘ zostałeś wybrany przez Los i Samego Boga spośród wszystkich moich klientów na największego szczęściarza. Udało się Tobie w ostatniej chwili trafić ostatnie moje 0,6 tematu nie zmarnuj tej okazji - tylko teraz - tylko dlatego, że Cię stary szanuję oddam to w promocyjnej cenie stu dwudziestu złotych bez żadnych dodatkowych kosztów!
26.11.2022, 14:35
Kaja Buza hahahah prawie... plus paliwo 30zł
- jest jeszcze cos bo mi zabrakło
- kurde slabo mało mam
- no weź wiesz jak jest
- dobra 120 plus paliwo jak zawsze 30
- ok, ale z wagi
- no z wagi, dokładnie 0,6
- kurła kurła co za swiat, p-ny cpun ze mnie... no startuj, za ile będziesz.
- jest jeszcze cos bo mi zabrakło
- kurde slabo mało mam
- no weź wiesz jak jest
- dobra 120 plus paliwo jak zawsze 30
- ok, ale z wagi
- no z wagi, dokładnie 0,6
- kurła kurła co za swiat, p-ny cpun ze mnie... no startuj, za ile będziesz.
28.11.2022, 14:10
Lady Giwera u nas ostatnio ziomek zawołał 150 zeta za sztukę (czytaj 1g) jakiegoś kryształu. To drożej niż u Ciebie Ale widomo, smaki nie oszukasz, i jak nie ma innej opcji to nawet jak by wołali za 300 zeta to ludzie by brali.