Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przeglądarki internetowe
24.11.2022, 13:52
Bitwa przeglądarek: Chrome vs. Brave (ft. Chromium)
🤔 Jaka jest najlepsza, czy czymś się od siebie różnią, czy Chrome to zło wcielone i tak dalej. Ja korzystam z Brave, którego bardzo lubię, więc w tym filmiku odpowiedź dlaczego.
🤔 Jaka jest najlepsza, czy czymś się od siebie różnią, czy Chrome to zło wcielone i tak dalej. Ja korzystam z Brave, którego bardzo lubię, więc w tym filmiku odpowiedź dlaczego.
02.12.2022, 20:10
Ostatnio to mi śmignęło. Opera w wersji Touch. Ma wbudowany VPN rzekomo. Jakiś ekspert wie może, czy taki przeglądarkowy VPN jest 100% LEGIT?
"VPN Opera może zadowolić naprawdę niewymagających użytkowników, którzy nigdy nie mieli do czynienia z innymi VPN". I tu mam zagwostkę. "Niewymagający użytkownik" tzn. taki który chce być bezpieczny w sieci, ale jako tako czy jak? 😀
"VPN Opera może zadowolić naprawdę niewymagających użytkowników, którzy nigdy nie mieli do czynienia z innymi VPN". I tu mam zagwostkę. "Niewymagający użytkownik" tzn. taki który chce być bezpieczny w sieci, ale jako tako czy jak? 😀
03.02.2023, 21:57
Przeczytałem i zdecydować się nie mogę,która z nich najlepsza według was.Używacie kilku w jednym czasie? W sensie raz z jednej raz z drugiej czy jak?Niektórzy podali tam kilka przyglądarek
04.02.2023, 20:02
Lifeisbrutal przetestuj każdą, ta co Ci będzie najbardziej odpowiadać, używaj. Każdy ma inne wymagania, nie ma jednej przeglądarki dla wszystkich.
Firefox to obecnie padaka. Pod względem funkcjonalności to nie jest ogólnie zła przegladarka, ale co aktualizacja to gorzej, do tego żre zasoby prawie jak Chrome, wypierdala się na plecy, w mozilli to tam chyba siedza po 8 godzin dziennie i tylko myślą co jeszcze można rozpierdolić.
Przerzuciłem się z FF na Pale Moon (chromium jest dalej w porządku ale ojebane z funkcjonalności troche), fork Firefoxa z własnym silnikiem, szatą graficzną ze starych FF, wsparciem starych dodatków i wtyczek, mocno customizowalny, ogólnie jest zajebiście. Polecam.
https://www.palemoon.org/
Przerzuciłem się z FF na Pale Moon (chromium jest dalej w porządku ale ojebane z funkcjonalności troche), fork Firefoxa z własnym silnikiem, szatą graficzną ze starych FF, wsparciem starych dodatków i wtyczek, mocno customizowalny, ogólnie jest zajebiście. Polecam.
https://www.palemoon.org/
21.03.2023, 22:41
Ja używam od lat Opery i jestem zadowolony, teraz testuję Opere GX ,
dużo ciekawych funkacji, możlwość personalizacj modyfiacji, czasowego włączania usług. Pierwsze testy na plus,
ogólnie lubie pomajsterkować w takich "bajerach"...szczególnie po dragach.
dużo ciekawych funkacji, możlwość personalizacj modyfiacji, czasowego włączania usług. Pierwsze testy na plus,
ogólnie lubie pomajsterkować w takich "bajerach"...szczególnie po dragach.