Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zrobić dobrą bombkę?
25.11.2022, 18:09
Beenie to już nie profesor. Ani nawet doktor habilitowany.
Beeniepatu to wszechobecny byt czerpiący wiedzę z otaczającej go materii i ciał niebieskich a jego umysł może przyćmić tylko wybuchająca w odległej galaktyce supernova 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.11.2022, 18:17
Beeniepatu pochłania wiedzę jak czarna dziura
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
dimiliki tutaj się nie zgodzę. Czarna dziura nie wypuszcza a beeniepatu dzieli się wiedzą, ku mojej osobistej ucieszę.
Paniowie ja się za kilka kiwnięć ogonem podzielę z Wami efektami Waszych szczodrych porad.
No to siup w dziób
Tak serio to około 50 minut temu cyknęłam bombkę w warstwie chusteczki, po 25 minutach poprawiłam.
Wcześniej jeszcze raz odrobilam lekcje z Waszych instrukcji i weszło bezsmakowo, popiłam wodą, ale nic mi sie nie rozsypało, nie wróciło. Gitara
Paniowie ja się za kilka kiwnięć ogonem podzielę z Wami efektami Waszych szczodrych porad.
No to siup w dziób
Tak serio to około 50 minut temu cyknęłam bombkę w warstwie chusteczki, po 25 minutach poprawiłam.
Wcześniej jeszcze raz odrobilam lekcje z Waszych instrukcji i weszło bezsmakowo, popiłam wodą, ale nic mi sie nie rozsypało, nie wróciło. Gitara
25.11.2022, 20:09
@"Lady Giwera" jak juz pozostajemy w astrofizycznym anturazu, to czarna dziura wypuszcza 'dzety' 😎 Z dysku akrecyjnego ale jednak 😎
YOUR ATTORNEY
25.11.2022, 21:45
@"Lady Giwera" No i co ??? Beeniepatu jak zwykle ma asa w rękawie . Ja przeczytałem i olałem a na dole beeniekontra . @"Lady Giwera" Nie przeskoczysz
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
25.11.2022, 22:19
dimiliki hahah przeskoczyć beeniepatu nie takie figle mi w głowie . Ja czerpię z niego garściami.
Esek od Kresek pozytywnie, smaka na robienie wszystkiego
Esek od Kresek pozytywnie, smaka na robienie wszystkiego