Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gastro po paleniu
22.11.2022, 15:04
ok a więc ostatnio zjarany zmajstrowałem taki posiłek - banan, 2 krówki twarde, kakao słodkie, jakiś serek naprzykład Monte mieszamy to i zawijam w tortille krążka i wychodzi zajebisty słodki naleśnik asz asz polecam majstrować w ten sposób zamiast tam jakieś sprawdzone gówna testować lepiej wszystko robić samemu \o/
24.11.2022, 12:45
Mnie to gastro nie łapie bo nie pale
Ale kurde takie cbd by zapalił
Ciekawe czy też gastro jest po cbd
Ale kurde takie cbd by zapalił
Ciekawe czy też gastro jest po cbd
24.11.2022, 13:45
Yalasek potwierdzam, najlepiej testować i odkrywać nowe smaki. Ja teraz testuję wszystkie potrawy z dodatkiem miodu Miodzio
25.11.2022, 20:59
Ja tam jak ma gastrofazę to najlepiej lodówkę zamknąć na kłódkę, ogołocę ją do zera. Rano wstaje i się zastanawiam kto to wszystko zeżarł
25.11.2022, 21:35
Esek od Kresek to zmien ziolo na indica'e. Potem zglos sie do jakiegos talent show, bo robisz numery jak Copperfield 😎 Karzesz zamknac lodowke na klodke, a i tak golocisz ja do zera 😎
A powaznie, to musisz wiedziec, ze wszyscy mamy takie umiejetnosci. Nie jestes wyjatkowy. Zycie
A powaznie, to musisz wiedziec, ze wszyscy mamy takie umiejetnosci. Nie jestes wyjatkowy. Zycie
YOUR ATTORNEY
25.11.2022, 21:41
Kiedyś siedział u mnie Ziomek. Zjarany w trzy dupy. Jako, że niewiele miałem do zaoferowania z lodówki, to zaczął chleb z najtańszą margaryną jeść i z cukrem i mało się nie zesrał mówiąc:
"Boże jakie to jest pyszne." 😂
.
Za starych czasów jadłem zawsze świeże marchewki z netto (kiedyś były ładne, od razu do zjedzenia bez mycia) i VIFON na sucho. Tak się ucztowało. 😎
"Boże jakie to jest pyszne." 😂
.
Za starych czasów jadłem zawsze świeże marchewki z netto (kiedyś były ładne, od razu do zjedzenia bez mycia) i VIFON na sucho. Tak się ucztowało. 😎
25.11.2022, 21:50
(19.11.2022, 13:05)tome3eqkks napisał(a): Ja od siebie polecam pierogi gotowe z Lidla , coś chyba 5,99 wystarczy na 3 min do mirkofali.w żabce to kupowałem do mikrofalówki mi wkładała na parę minut i pałeczkami sobie jadłem w niedzielny Obiad słoneczny
A ilość cebulki i smak pierogów rozpier*ala kubki smakowe
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
25.11.2022, 22:17
Ja dzisiaj tworzyłem drwale z maka pyszne wyszly miałem fotke zrobic ale zajebany za szybko zjadlem XD
26.11.2022, 03:01
Kaja Buza dawny znajomy kiedyś na gastro zrobił dla wszystkich jajecznice z resztkami bigosu i plastykową łyżką. Użył nieodpowiedniej łyżki i tak intensywnie mieszał ze się stopiła w daniu, została tylko rączka.
Ku memu zadowoleniu mieszkałam na tym samym osiedlu.
Niemniej jednak część się zajadala.
Ku memu zadowoleniu mieszkałam na tym samym osiedlu.
Niemniej jednak część się zajadala.