Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
maciej112 coś kojarzę ProducentRC pisał, że ciemne, suche miejsce i jakoś 2-3 stopnie. Beeniepatu dzieciece klocki konstrukcyjne 'rurki' nie są EKO. 😄
20.11.2022, 14:24
@"Kaja Buza" nie wiem po co to napisales. Skoro ustalilismy juz, ze rurki z MC sie nie sprawdza, bo sa eko, to jasne i logiczne jest, ze te co sie sprawdza, eko nie moze byc.
YOUR ATTORNEY
23.11.2022, 19:49
Nie wiem czy to odpowiedni dzial ale wpadlo w raczki cos takiego (ponizej fotka), uliczny dostawca jako "mewe" to puszcza a wiemy ze glownie trojka jako mewa teraz lata stad pytanie co to moze byc, dodam ze wali ogorem i to strasznie.
Z lewej guzman z prawej to cos (na zywo bardziej zielonkawe bo fotka troche oszukuje)
Z lewej guzman z prawej to cos (na zywo bardziej zielonkawe bo fotka troche oszukuje)
27.11.2022, 09:18
Mi to 3 cmc mocno podnosi ciśnienie krwi a zwałe mam po tym okrutną ostatnio po trójce od Mefisto myślałem że zdechnę to był żółty kryształ nie polecam
29.11.2022, 01:14
Mi cieśnienie tez zawsze rosnie na trojkach i potliwosc zajebiscie co dla mnie niestety minus ale jak to sie mowi kazda roza ma kolce