Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Próba Uczuleniowa
27.11.2022, 09:42
(26.11.2022, 21:05)Kaja Buza napisał(a):Bobek zależy jak rozumieć "mała".
Ktoś sypnie taką "małą" substancji której dawkowanie to ~20mg (np. MDPHP) i taka mała może się okazać już za duża.
Zgadzam się z tobą zależy jak substancja im mocniejsza substancja tym trudniej ja dawkować potrzeba do tego już bardzo dokładnej wagi.
(27.11.2022, 09:46)beeniepatu napisał(a): Bobek no cos Ty. Jak masz doswiadczenie to sypiesz na oko i jest git
Na oko to chłop w szpitalu zmarł ale parę razy nie chciało mi się ważyć ale to trójka była więc margines błędu zwiększy ale NEPa to już bym się bał od tak sobie posypywać
29.12.2022, 10:40
Każda substancja ma inną aktywność - niektóre już od mikrograma nawet mniej. Próba uczuleniowa polega na wzięciu małej, wręcz nieaktywnej (jak najmniejszej narkotycznie), aby sprawdzić reakcję organizmu na dany środek. Nie wydaje mi się, aby było to zadanie dla kogoś średno-rozgarniętego. Nie mylmy też pojęć, walnięcie powiedzmy "głowki zapałki" substancji, której standardowe dawkowanie mieści się w zakresie już ~10 mg to jednowielkie XD
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
29.12.2022, 10:44
To jest jasna sprawa DissoEnjoyer . Tu niestety trzeba non stop to tlumaczyc.
YOUR ATTORNEY
31.12.2022, 21:30
Uczuleniowki wale tylko tematow z neta. A jak cos lapie z ulicy bardziej temu ufam i wale normalna.
31.12.2022, 21:39
Krysztalozerca no i jak mozna traktowac Cie powaznie 😂 Chwalisz sie swoja ignorancja publicznie. Nie dziw sie, ze ktos madrzejszy od Ciebie bedzie zwracal Ci uwage.
YOUR ATTORNEY