Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Wolisz palenie outdoor czy indoor Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Outdoor | 7 | 36.84% | |
Indoor | 12 | 63.16% | |
Razem | 19 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Uprawa - indoor
18.11.2022, 08:45
(17.11.2022, 00:04)dimiliki napisał(a): tome3eqkks super dawaj fotki 😂
Ja jutro wrzucę kolejne foto
to prędzej się Twojego doczekamy bo ja dopiero jak będę w rodzinnym domu zacznę szperać za nośnikiem danych
18.11.2022, 21:58
Ta uprawa to super sprawa. Pełen szacun. Mam nowe marzenie - wyhodować zielone stworzenie
29.11.2022, 20:37
Dzień 39
Dziś w końcu zrobiłem regulowane stojaki z siatką można w nich regulować wysokość donic . Sklepowe siatki pod tym względem nie spełniają swojej funkcji są zamontowane na stałe i nie da się wyciągnąć osobno donic. Te nie dość że można osobno regulować to jeszcze można każda z osobna bezpiecznie wyciągnąć . Złamałem przy montażu jedna gałąź . Jutro wsadzę foto tego złamania .
Dziś w końcu zrobiłem regulowane stojaki z siatką można w nich regulować wysokość donic . Sklepowe siatki pod tym względem nie spełniają swojej funkcji są zamontowane na stałe i nie da się wyciągnąć osobno donic. Te nie dość że można osobno regulować to jeszcze można każda z osobna bezpiecznie wyciągnąć . Złamałem przy montażu jedna gałąź . Jutro wsadzę foto tego złamania .