Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pred***r.c***
16.11.2022, 08:00
(15.11.2022, 14:43)Dilleraaaa napisał(a): Twój ziom pytanie z innej beczki skąd waga?
Wrzuciłem zdjęcia do posta o wagach
https://dopal.org/showthread.php?tid=1247&page=7
29.11.2022, 23:12
czesc. czy paczka z komunikatem wyslana 15.11 ekonomicznie za 40 pln , a ktora nie dotarla do tej pory to jest czeste zjawisko?
czy mam to spisac na straty juz?
czy mam to spisac na straty juz?
30.11.2022, 05:13
rychu Witaj, Pred i jego spadające gołębie to problem, który pamiętam od.... chyba zawsze
Mają spory obstrzał służb i dlatego część gołębi nie dolatuje. Trafisz moment, to doleci. Zamówisz w chujowym terminie-padnie.
Tak myśle, dlatego omijam.
A czy ta paczka jeszcze doleci?
Mi raz doleciał zwykły list chyba po 3 czy 4 tygodniach a kilka postów wyżej chłop pisze, że 4 dni leciało, także widzisz. Loteria.
Mają spory obstrzał służb i dlatego część gołębi nie dolatuje. Trafisz moment, to doleci. Zamówisz w chujowym terminie-padnie.
Tak myśle, dlatego omijam.
A czy ta paczka jeszcze doleci?
Mi raz doleciał zwykły list chyba po 3 czy 4 tygodniach a kilka postów wyżej chłop pisze, że 4 dni leciało, także widzisz. Loteria.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
30.11.2022, 05:19
Opcja bez trackingu w chuj często nie dolatuje. Z innej beczki czy nie dotarła komuś kiedyś pocztówka czy normalna przesyłka ta opcja? Wydaje mi się że albo na te gołębie jakos bardzo polują, albo to wyimaginowane gołębie które nawet nigdy nie wyruszyły w trasę
30.11.2022, 06:02
Gekon swojego czasu w mediach było głośno jakoby pred dawał gruby chajs za głowę ziobry.
Były też chyba jakieś przetasowania w tej ekipie.
Czy polują? Na pewno.
Czy wysyłają gołębie? Ja tam nie pracuję, ale spójrz kilka postów wyżej.
Czy jest sens stresować się czy aby na pewno paka dojdzie skoro tu mamy escobara i innych?
No właśnie.
Były też chyba jakieś przetasowania w tej ekipie.
Czy polują? Na pewno.
Czy wysyłają gołębie? Ja tam nie pracuję, ale spójrz kilka postów wyżej.
Czy jest sens stresować się czy aby na pewno paka dojdzie skoro tu mamy escobara i innych?
No właśnie.
NIE dla OPIO !!!
Predator to juz tylko nazwa. Mam na mysli, ze tam bylo tyle przetasowan i huy wie czego ze to zupelnie inny sklep. Obecnie predator to niemalze sergiusz-shop Jedyne co tam moze kusic to tanie ketony po osiem euro dla zagraniczniakow. Odpuscilem sobie ten sklep grubo ze dwa lata temu. Teraz nawet nie kupilbym u nich pustej samarki, bo przyszlaby z dziura.
Gekon u preda pakowanie i kontakt zawsze kulaly okrutnie. Choc mi od niego nic nie wpadlo z tym zalosnym pakowaniem to widzialem cale haldy odmiennych opinii plus to co mowili mi znajomi ktorzy mieli smutne listy z UC.
Gekon u preda pakowanie i kontakt zawsze kulaly okrutnie. Choc mi od niego nic nie wpadlo z tym zalosnym pakowaniem to widzialem cale haldy odmiennych opinii plus to co mowili mi znajomi ktorzy mieli smutne listy z UC.
30.11.2022, 10:41
Jest możliwość odzyskania hasła lub założenie konta nowego, bo chciałem zobaczyć jak to teraz tam wygląda że asortyment itd. Nie sprawdzałem parę lat...