Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kapsułki żelatynowe
30.11.2022, 23:14
Rozmiar kapsułek ma jakieś znaczenie? Czym różnią się kapsułki twarde od miękkich? Jakie najlepiej wam się sprawdzają
01.12.2022, 09:34
Na chłopski rozum wielkość ma znaczenie, jeśli chcesz dużo załadować w kapsułkę i w większą łatwiej wsypywać. Taka z kolei ciężej połknąć. Co do miękkości , to miękkie szybciej się rozpuszczają w żołądku.
01.12.2022, 09:54
(30.11.2022, 23:14)Dilleraaaa napisał(a): Rozmiar kapsułek ma jakieś znaczenie? Czym różnią się kapsułki twarde od miękkich? Jakie najlepiej wam się sprawdzają
Ma znaczenie, a uzasadnienie przedstawil fiodor . Ale przy standardowych substancjach, w standardowych kapsulkach sie wszystko miesci. Nie ma najmniejszego sensu kupowanie kapsulek XL czy XXL - wspominano juz kapsulki o srednicy 10mm 😎 Po co???
YOUR ATTORNEY
02.12.2022, 05:16
Ja tam jedynie w życiu fete w bąbce pizgałem. Tutaj się dowiedziałem dopiero że powinno się brać RC w inny sposób niż do nosa.
15.03.2023, 08:17
Nie potrzebuje kapsułek żelatynowych, bombki raczej rzadko robię, wole r-r w małej ilości napoju. Wiadomo przy znanych, kaustycznych substancjach (chlory) trzeba uważać na ząbki, może palić w przełyk, jakieś gastryczne problemy.
JAK POCZUĆ CHLOR TO CAŁYM SOBĄ
Nie mniej uważam kapsułki za rozsądną metodę przyjmowania substancji, i w ramach profilaktyki zachęcam do takiego rozwiązania.
A takie coś co ja robię to nieee nie róbcie xd
JAK POCZUĆ CHLOR TO CAŁYM SOBĄ
Nie mniej uważam kapsułki za rozsądną metodę przyjmowania substancji, i w ramach profilaktyki zachęcam do takiego rozwiązania.
A takie coś co ja robię to nieee nie róbcie xd
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
18.03.2023, 14:44
Chlor z sokiem to napój dla prawdziwych twardzieli. Ja bym chyba nie dała rady. Ostatnio zapakowałam sobie łakocie w kapsułkę po jakimś suplemencie i było ciężko. Nie wiem czemu mnie wykręcało tak bardzo przy popijaniu jak nie było czuć smaku. Chyba po prostu świadomość tego co jest w środku xDDD
18.03.2023, 17:46
Napój z chlorem...Eee tam... Tutaj byli "tfardziele", którzy CMC rozgryzali zębami i ciumkali sobie niczym cukierki
21.03.2023, 23:50
Po czymś takim to można żuć pszczoły na deser ;____; na samą myśl mnie zęby zabolały