Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zrobić dobrą bombkę?
01.12.2022, 14:10
Nie wiem jak bardzo musiałbym być porobiony żeby chusteczki nie połknąć , trudniej chyba przesypać do kapsułki niż do chusteczki będąc porobionym, żeby nie zlizywać z podłogi
01.12.2022, 14:19
Niektórzy ludzią mają problem, żeby połknąć zwykłą tabletkę będąc trzeźwym, więc ja to doskonale rozumiem, że ktoś może mieć problem z połknięciem dużej bombki będąc porobionym. Widocznie jeszcze sporo melanży przed Tobą, skoro nie wyobrażasz sobie, żeby być tak porobionym/najebanym żeby mieć problem z połknięciem dużej bomby zrobionej z chusteczki
A kapsułki można sobie wcześniej przygotować przed badaniami, po co to robić będąc porobionym
A kapsułki można sobie wcześniej przygotować przed badaniami, po co to robić będąc porobionym
01.12.2022, 14:19
ProducentRC Ty juz uprawiasz prawdziwa sztuke robienia bombek. Respect 💪💪💪
YOUR ATTORNEY
01.12.2022, 15:26
Jak problem z połknięciem kapsułki, to sypiesz łyżką do pyska i popijasz.
Proste
Ewentualnie zlizujesz ze stołu 😋
Lizu lizu😎
Proste
Ewentualnie zlizujesz ze stołu 😋
Lizu lizu😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
06.12.2022, 11:11
kot_kreskowy C84S hahah no bez jaj w takiej sytuacji już bym wolała odpuścić. Niop, ale już testowałam bombki według Waszych sugestii, przeszły lekko.
06.12.2022, 11:51
hahaha z łytżką tak samo robiłem jak już byłem tak zrobiony że otwarcie samary trwało 20 minut to już sypałem z wora do gęby potem albo tak jak mówisz łyżka hihihihihih hihihi kot_kreskowy
06.12.2022, 12:22
Z bletek jeśli masz problemy z polykaniem kawałka ednej warstwy chusteczki Mam wrażenie że ten papier bletkowy ma mniejsza tendencje do rozpierdolenia się w buzi i ogólnie rozklejenia się, jeśli oczywiście nie trzymasz tego w gębie rok.
06.12.2022, 12:58
Pazyfea niektóre substancje są obrzydliwe - o wiele obrzydliwsze niż bombka z 0,15g hex-enu I dawki też mogą być o wiele większe. Pamiętam dawkowanie 3-MeO-PCMo na poziomie 0,75-1,25g
Ponadto chlejac np. Sok z cmc to na swój sposób podrażniasz cały przełyk, istnieją niesamowicie kaustyczne substancje typu tego PCMo, halogenowane b-k, jakieś dziwne wynalazki. bombka z chlorem rozpada się 'tylko' w żołądku
Ponadto chlejac np. Sok z cmc to na swój sposób podrażniasz cały przełyk, istnieją niesamowicie kaustyczne substancje typu tego PCMo, halogenowane b-k, jakieś dziwne wynalazki. bombka z chlorem rozpada się 'tylko' w żołądku