Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
03.12.2022, 00:54
Na impreze mix malej ilosci 5mapb i odrobinka nep-a - oba oral, a jak ktos lubi lekkie zawirowania psychodeliczne to jakas tryptamine typu homet w malej ilosci.
03.12.2022, 09:42
(03.12.2022, 03:38)Kudlaty napisał(a): horsii Fake Coco to to samo co Synt Coco?
wybacz, nie mam pojecia. to tylko nazwa handlowa mixu produktow a sklad zna sprzedawca. na stowe siedza tam ketony,tyle to wie kazdy kto glowa ruszy
03.12.2022, 14:23
JokerRC dzieki, fajnie ze wkręca sie po tym impreza, Twoje argumenty trafiają w punkt. Przy muzyce ogólnie pozytywnie mi odwala fajnie będzie to spotęgować.
Przed impreza nowość wezme na testy, pytanko czy testowac w domu? Nie odwali mi i nie zaproszę wszystkich sasiadów na domówkę?
Sugerujesz testować w domu czy raczej las, otwarta przestrzeń jezioro (zimą nie ma turystow), park trampolin...
Przed impreza nowość wezme na testy, pytanko czy testowac w domu? Nie odwali mi i nie zaproszę wszystkich sasiadów na domówkę?
Sugerujesz testować w domu czy raczej las, otwarta przestrzeń jezioro (zimą nie ma turystow), park trampolin...