Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Intensyfikuje kreatywność...
02.12.2022, 18:16
Bam loj przykre, nie zazdroszczę. Ja mam ostatnio wręcz odwrotnie. Wdrażam sobie eksperymentalnie wyzwania, pomysly które zawsze chcialam realizować i cieszę się tym na maxa bo okazuje sie, ze mozna.
Na początku tego tygodnia powiedzialam, ze zarobię fajny hajs robiąc to co lubię. Potoczyło sie pieknie, mialam trochę zajęć ale sprawialy mega frajdę i dzis z bananem na buzi stwierdzam, ze podwoiłam wyznaczony cel.
Jara na maxa, aż mi dziwnie ze już weekend.
Bam pomyśl o Amanicie...
Na początku tego tygodnia powiedzialam, ze zarobię fajny hajs robiąc to co lubię. Potoczyło sie pieknie, mialam trochę zajęć ale sprawialy mega frajdę i dzis z bananem na buzi stwierdzam, ze podwoiłam wyznaczony cel.
Bam pomyśl o Amanicie...
Zaproponujesz cos?? są jakieś suplementy czy leki
Ja tak się poddałem po tym jak mi nie wyszło w miłości 2 lata mieszkałem z kimś mial być ślub.... zawiodłem się i teraz mi się nie chce nie ma motywacji nie zaufam już kobiecie
(02.12.2022, 18:16)Lady Giwera napisał(a): Bam loj przykre, nie zazdroszczę. Ja mam ostatnio wręcz odwrotnie. Wdrażam sobie eksperymentalnie wyzwania, pomysly które zawsze chcialam realizować i cieszę się tym na maxa bo okazuje sie, ze mozna.
Bam pomyśl o Amanicie...
Ja tak się poddałem po tym jak mi nie wyszło w miłości 2 lata mieszkałem z kimś mial być ślub.... zawiodłem się i teraz mi się nie chce nie ma motywacji nie zaufam już kobiecie
(16.10.2022, 00:45)SztywnyMisza napisał(a):jak w coś się wkrecisz to samo fajnie idzie wszystko nie potrzeba niczego do szczescia
Polać Mu Perły albo Namysłowa! 😀
Jeśli mamy w sobie do czegoś pasję, to na sucho idzie najlepiej i nie warto się wspomagać niczym, bo nawet jeśli z początku będzie szło "nieziemsko", to wielce prawdopodobne, że po jakimś czasie zacznie coś szwankować w tej naszej "pasji".
03.12.2022, 21:21
Czasami część pracy wykonuję w domu, przyznaję, elementy w których kreatywność się przydaje, fajnie mi się współpracuje z cherry coco. Otwiera mi umysł i pomaga nie zasnąć (lubię pracować w nocy).
Jednak kwestie przemyśleń egzystencjalnych, rozmów, które wymagają wrażliwości, subtelnego ale otwartego podejścia, czy też kreowania pomysłów na fun, zdecydowanie marihuana.
Jednak kwestie przemyśleń egzystencjalnych, rozmów, które wymagają wrażliwości, subtelnego ale otwartego podejścia, czy też kreowania pomysłów na fun, zdecydowanie marihuana.
06.12.2022, 18:59
Bardzo ciekawy temat, można się tu trochę rozpisać:
- Zaczniemy od agonistów receptorów kannabinoidowych - znanej wszystkim mj. W rozsądnych ilościach pozwala na sporą otwartość i zachęca do kombinowania w procesie twórczym - wszystkim znana inspiracja artystów na całym swiecie. Wyróżnie tu też dwie substancje - kannabinoid nm-2201, który powoduje znaczne poszerzenie wrażeń dźwiękowych, też fajnie sie po tym tworzy, a muzyka wywoluje sporą euforię. Wspomne również o... gałce muszkatołowej! Taaa, można by pomyśleć że w kwestii używek ogólnie jak i w celu poszerzenia kreatywności sprawdzi sie miernie... nic bardziej mylnego. Roślina ta jak nic porusza poetycką część duszy człowieka, składnia do introspekcji, nostalgii. Zwłaszcza lubiłem rysować po gałce.
- Psychodeliki - mówimy tu o już typowych serotoninowych psychodelikach. I tu kwestia (jak ze wszystkim) robi się osobnicza. Polecałbym do celów twórczych psychodeliki mniej dezorientujące, prędzej coś typu 2c-x albo 25d-nbome. Lizergamidy są dla mnie zbyt ciężkie... Duże znaczenie ma tu oczywiście też rodzaj aktywności artystycznej jaką planujemy podjąć
Wspomne tu też o niskich dawkach dysocjantów i alkoholu. Chociaż zwłaszcza alkohol nie ma tu (wg. mnie) dużego wpływu na proces twórczy pod względem kreatywności to... pozwala wyciszyć szum myśli, i szczerze jeżeli pije sie naprawde z umiarem, to można korzystać w ten sposób z owych substancji.
- Zaczniemy od agonistów receptorów kannabinoidowych - znanej wszystkim mj. W rozsądnych ilościach pozwala na sporą otwartość i zachęca do kombinowania w procesie twórczym - wszystkim znana inspiracja artystów na całym swiecie. Wyróżnie tu też dwie substancje - kannabinoid nm-2201, który powoduje znaczne poszerzenie wrażeń dźwiękowych, też fajnie sie po tym tworzy, a muzyka wywoluje sporą euforię. Wspomne również o... gałce muszkatołowej! Taaa, można by pomyśleć że w kwestii używek ogólnie jak i w celu poszerzenia kreatywności sprawdzi sie miernie... nic bardziej mylnego. Roślina ta jak nic porusza poetycką część duszy człowieka, składnia do introspekcji, nostalgii. Zwłaszcza lubiłem rysować po gałce.
- Psychodeliki - mówimy tu o już typowych serotoninowych psychodelikach. I tu kwestia (jak ze wszystkim) robi się osobnicza. Polecałbym do celów twórczych psychodeliki mniej dezorientujące, prędzej coś typu 2c-x albo 25d-nbome. Lizergamidy są dla mnie zbyt ciężkie... Duże znaczenie ma tu oczywiście też rodzaj aktywności artystycznej jaką planujemy podjąć
Wspomne tu też o niskich dawkach dysocjantów i alkoholu. Chociaż zwłaszcza alkohol nie ma tu (wg. mnie) dużego wpływu na proces twórczy pod względem kreatywności to... pozwala wyciszyć szum myśli, i szczerze jeżeli pije sie naprawde z umiarem, to można korzystać w ten sposób z owych substancji.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
06.12.2022, 19:13
Ja na przykład po alkoholu wpadam na pomysły, na które bym nie wpadł na trzeźwo
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
DissoEnjoyer mowa o gałce muszkatołowej tej samej której używamy w kuchni?
DwDPzN hahah niop z tego samego powodu ja sie nie upijam
DwDPzN hahah niop z tego samego powodu ja sie nie upijam
09.12.2022, 08:45
podczas używania stymulantów nasze plany, cele , zamiary wydają się łatwe do zrealizowania, na drugi dzień gdy wracamy do szarej rzeczywistości wykreowane wcześniej pomysły przechodzą na drugi plan bądź wgl o nich nie pamiętamy , dlatego że w normalnym świecie bez wspomagaczy są trudne do zrealizowania