Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
System rang
03.12.2022, 19:22
Beeniepatu właśnie moim zdaniem zajebiscie. Bez tych kolorów było tu jakoś tak smutno, ponuro, mrocznie i bez duszy. Całe wątki w szarości odcieniach. Bleee... 🤢
PS. Zawsze możesz poprosić kogo trzeba o szary nick, może się dogadasz. 😀
PS. Zawsze możesz poprosić kogo trzeba o szary nick, może się dogadasz. 😀
03.12.2022, 19:26
Kolory jeszcze ok. Ale po co te pogrubienia, podkreslenia, itp. Nackane do wyrzygania. Skoro rangi sa tak naprawde wyrazane stopniami wojskowymi, to niech bedzie jeden kolor na kategorie. A nie osobny na kazdy stopien. Dla mnie jest to calkowicie bez sensu. I traci jakakolwiek sile wyrazu
YOUR ATTORNEY
03.12.2022, 19:36
W sumie kolorów jest 7 łącznie.
To nie tak dużo. Mi się podoba, chociaż podkreślenie mi wadziło w literkę "jjjj".😆Pytanie - co dalej? Jak ktoś już osiągnie "Marszałka" w tej, że tak to nazwę Forumowej Pogoni za najwyższą rangą...
O co walczyć później? 😀
To nie tak dużo. Mi się podoba, chociaż podkreślenie mi wadziło w literkę "jjjj".😆Pytanie - co dalej? Jak ktoś już osiągnie "Marszałka" w tej, że tak to nazwę Forumowej Pogoni za najwyższą rangą...
O co walczyć później? 😀
03.12.2022, 20:15
Ja nie mowie o kolorach, tylko takich samych kolorach podkreslonych, pogrubionych, itp. To nie dodaje zadnej wartosci. Dla mnie osobiscie, tylko rozmywa jakiekolwiek poziomy. A to czyni taki system nieefektywnym. Zreszta ja nie rozumiem do dzis co ma taka ranga pokazywac. Jest to tylko wskaznik popularnosci. Nie merytorycznosci czy rzetelnosci. A o co walczyc pozniej? O nic @"Kaja Buza" . Bo, z calym szacunkiem, ale ranga nie ma zadnego znaczenia. To Forum jest dla nas a nie my dla Forum. I nie wiem o jakiej pogoni mowisz. Scigasz sie? To, ze Ty gonisz za tym, i moze jeszcze ktos, to nie znaczy, ze tak robia wszyscy. Bardzo czesto popelniasz blad logiczny, ktory nazywa sie 'pars pro toto' - branie mniejszosci za calosc.
Mnie na spokojnie mozna usunac z jakichkolwiek rankingow, list, itp. Nic to nie zmieni w moim podejsciu do Forum. Ja po prostu lubie tu byc - nie wazne w jakim kolorze. I czy gruby, czy chudy, czy 'pochylony jak kursywa' 😃
Mnie na spokojnie mozna usunac z jakichkolwiek rankingow, list, itp. Nic to nie zmieni w moim podejsciu do Forum. Ja po prostu lubie tu byc - nie wazne w jakim kolorze. I czy gruby, czy chudy, czy 'pochylony jak kursywa' 😃
YOUR ATTORNEY
Beeniepatu ale ja to od zawsze powtarzam, że żadna ranga, punkty itd. nie świadczą o faktycznej "wartości" danego usera. 😀 A tą pogoń o rangę nie traktuje jako walkę z innymi o nią (sam wiesz, że często dawałem zalew lick'ów osobom które uważałem w jakimś stopniu warte tego bardziej niż np. ja i light), ale to fajne widzieć, że coś się rusza, że ta nasza aktywność, w jakimś sensie na pewno zaangażowanie jest wyróżniane kolejnym stopniem itd. 😀
To motywuje fajnie na zasadzie zajawki, a nie walki z kimś - powtarzam. 😀
To motywuje fajnie na zasadzie zajawki, a nie walki z kimś - powtarzam. 😀
Następna ranga po najwyższej proponuję:
Zastępca Mańka 😁
Zastępca Mańka 😁
03.12.2022, 21:29
@"Kaja Buza" rozumiem Twoj punkt widzenia. Brzmi racjonalnie i na pewno wielu tak wlasnie na to patrzy. Zaangazowanie - to bardzo dobre slowo. Ranga jest wlasnie odzwierciedleniem zaangazowania. Nie popularnosci jak napisalem. Zdecydowanie tak
YOUR ATTORNEY
Dlatego kiedyś na czacie rzuciłem pomysł, żeby osoby wyróżniające się np. wiedzą merytoryczną miały jakiś oficjalny, nadany przez Admina przydomek lub coś w tym stylu przy nicku lub jakieś inne wyróżnienie dające jasno do zrozumienia nowym, że tego to dobrze posłuchać. 🦾👽
Byłbym za zmianą tych gwiazdek, bo dziś się okazało, że dla naszej kochanej ludności Forum: ⭐ = ku*wa. 😂
Każdy z Nich patrząc na taki nick będzie miał w głowie takie "o! Trzy ku*wy i userix do mnie napisał!" 😂
Beeniepatu potwierdzi. ⭐⭐⭐
Każdy z Nich patrząc na taki nick będzie miał w głowie takie "o! Trzy ku*wy i userix do mnie napisał!" 😂
Beeniepatu potwierdzi. ⭐⭐⭐
(04.07.2022, 19:16)Raul napisał(a):General dywizji + poświata⭐ General broni + poświata⭐⭐ General armii + poświata⭐⭐⭐ Marszałek + poświata
Druga sprawa, ten ZŁOTY się powtarza, mimo iż delikatnie odcień inny. Według mnie słabo, bo ktoś z rangą wyższą może być mylony z niższą. Proponuję taki:
Kaja Buza
Kaja Buza
Kaja Buza
Kaja Buza (plus poświata)
♛Kaja Buza (plus poświata i jakiś ciekawy symbol w tym kolorze)
Kaja Buza
Kaja Buza
Kaja Buza (plus poświata)
♛Kaja Buza (plus poświata i jakiś ciekawy symbol w tym kolorze)
Wiem, wiem - ma jebnięcie ten kolor. 😈
08.12.2022, 00:23
@"Kaja Buza" mistrzu, ja podalem tylko przyklad, ze co innego to 'miec gwiazdy' - kurwy, a co innego 'byc gwiazda - kurwa'. STAR w slangu, ktory ja znam, i o ktorym wspominalem, to nie znaczy 'kurwa' 🤔
Nie widziales nigdy 'Waiting' i granej tam The Penis Showing Game??? 'The star' to pozycja z gry gdzie stoisz goly z rekami rozwartymi w gorze, stopami rozwartymi na wysokosc barkow, i krzyczysz 'I am the STAR' (zamiast SURPRISE), kiedy ktos z Twoich bliskich wchodzi do pokoju.
A Ty jeszcze dodales tekst o tym 'koperku'. Myslalem, ze wiesz...
Przepraszam za nieporozumienie. Glupio wyszlo
Nie widziales nigdy 'Waiting' i granej tam The Penis Showing Game??? 'The star' to pozycja z gry gdzie stoisz goly z rekami rozwartymi w gorze, stopami rozwartymi na wysokosc barkow, i krzyczysz 'I am the STAR' (zamiast SURPRISE), kiedy ktos z Twoich bliskich wchodzi do pokoju.
A Ty jeszcze dodales tekst o tym 'koperku'. Myslalem, ze wiesz...
Przepraszam za nieporozumienie. Glupio wyszlo
YOUR ATTORNEY
08.12.2022, 04:52
Aaa... To ja sorki białe worki. Źle zrozumiałem. 😀 Ale mimo wszystko te gwiazdki wyglądają trochę... dziecinnie (serio ja to pisze?😂) i podtrzymuję swoją propozycję kolorystyczną podaną wyżej.