Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz na zakupy?
01.12.2022, 03:07
Mefisto ruszyl z alfaaa rock kiedyś to był sztos taka twardaaa grudaa ciekawe czy to to samo
@up Mefisto to smieciarz i radze trzymac sie z dala od niego i wiele osob poprze moje slowa. Oczywiscie osob nie grajacycy na dwa fora i nienaganiajacych
po ketony escobar, elephant
po kanna, mmc flight
po benzo, furany, sajko caps
a po prawdziwe egzotyki fochy
po ketony escobar, elephant
po kanna, mmc flight
po benzo, furany, sajko caps
a po prawdziwe egzotyki fochy
01.12.2022, 15:31
Ja osobiście robiłem zakupy u Esco i Słonia i zawsze byłem zadowolony, a zadowolony klient poleca, wiec polecam
01.12.2022, 22:03
Właśnie czytałem że mefisto od 2tygodni wali... w chuu... także może lepiej od niego odbić.... hehe
04.12.2022, 09:11
Póki co Nie do Diabła. Piszę ostrzegawczo, bo komuś może umknąć fakt. Dziś mija tydzień od opłacenia. Na e-mail nie odpisuje. Mimo wszystko czytając komentarze z forów gdzie jest partnerem mam cichą nadzieję, że się ruszy. 🙂
05.12.2022, 10:58
esco, flight, funcaps i elephant to czterech jezdzcow apokalipsy, zawsze konkret nigdy scierwo
nie czaje po co kupujecie u jakichs mefistofelesow czy innych piaskow, jak pod nosem macie vendorow z taka renoma
nie czaje po co kupujecie u jakichs mefistofelesow czy innych piaskow, jak pod nosem macie vendorow z taka renoma