Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMA
27.11.2022, 17:00
Beeniepatu będzie testował Kolega który jest Mocny w tych rzeczach. 😜
Ja słucham mądrzejszych, ale nie zawsze mogę zadufanych w swej mądrości. Nawet gdy nie mogę Im jej odmówić. 😁
Ja słucham mądrzejszych, ale nie zawsze mogę zadufanych w swej mądrości. Nawet gdy nie mogę Im jej odmówić. 😁
Ostrzeżenie jednego ze sklepów posiadających substancję, warto zaznaczyć, że ów sklep wcześniej nie zamieszczał takich informacji odnośnie żadnej sunstancji!!!
Ostrzeżenie: 3-MMA to bardzo silny odczynnik chemiczny. Należy zachować szczególną ostrożność przy badaniach. Jeśli nie wiesz dokładnie czym jest ten produkt to nie kupuj go, wybierz zamiast tego np. 3-CMC!!!!!!!!!!!!
Ostrzeżenie: 3-MMA to bardzo silny odczynnik chemiczny. Należy zachować szczególną ostrożność przy badaniach. Jeśli nie wiesz dokładnie czym jest ten produkt to nie kupuj go, wybierz zamiast tego np. 3-CMC!!!!!!!!!!!!
27.11.2022, 17:39
@"Kaja Buza" powodzenia Mistrzu. Ja sie nie odzywam juz. Sukcesu zycze z 3mma. Rozprawisz sie z tematem jak z kazdym. Nie moze byc inaczej 💪 Ty perelko z nosa wydlubana. Gwiazdo Forumowa 😂😂😂
YOUR ATTORNEY
27.11.2022, 20:03
Zbędne posty zostały usunięte. Proszę o zaprzestanie dyskusji kompletnie nie na temat - jeśli macie coś sobie ciekawego do powiedzenia czy do wyjaśnienia to od tego jest PW.
A Ty @"Kaja Buza" przestań nazywać spamerami i oskarżać dwie chyba najbardziej merytoryczne osoby na forum o to, że piszą i niby spamują jedynie dla nagród, bo ich wkład w rozwój forum jest znaczący. Koniec dyskusji w tym wątku, każdy kolejny gówno post zostanie usunięty, więc nie odpisuj tylko proszę przyjąć to do wiadomości.
A Ty @"Kaja Buza" przestań nazywać spamerami i oskarżać dwie chyba najbardziej merytoryczne osoby na forum o to, że piszą i niby spamują jedynie dla nagród, bo ich wkład w rozwój forum jest znaczący. Koniec dyskusji w tym wątku, każdy kolejny gówno post zostanie usunięty, więc nie odpisuj tylko proszę przyjąć to do wiadomości.
02.12.2022, 13:34
i jak testował ktoś ?
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
06.12.2022, 07:46
(27.11.2022, 15:01)beeniepatu napisał(a): Co z tego, ze gram wystarczy na dlugo. Ludzie nie patrza na to z tej perspektywy.
Jak ludzie posmakują i im się spodoba, to będzie szło moim zdaniem. Tak to się zaczyna zwykle. Jest popyt jest podaż. 😁 A jeśli dawkowanie tego jest faktycznie tak małe, z takim czasem działania, to tzw. domieszki są znane już od wieków choć nie jestem za mieszaniem, ale to jak z czystą fetą. Nie dostaniesz takiej od osiedlowego sebixa, a bełty idą jak świeże bułeczki. Dodam do tego klientów na kryształ niewiadomego pochodzenia który kupują za 70 czy nawet 100 PLN. 🪱
06.12.2022, 08:19
@"Kaja Buza" troszke mieszasz. 3mma to srodek dla tych, ktorzy takiego szukaja. A takich jest bardzo malo.
A jak ktos mialby to mieszac, to jest to zupelnie nielogiczne od strony biznesowej. Mozna mieszac tansze rzeczy. Po co dawac cos drogiego typowi co kupuje krysztal za 100, ktory kosztuje sprzedajacego 10. Gdzie tu logika biznesowa???
Srodek ten jest od dawna na rynku. Jakos do tej pory nie zyskal nigdzie na popularnosci.
A jak ktos mialby to mieszac, to jest to zupelnie nielogiczne od strony biznesowej. Mozna mieszac tansze rzeczy. Po co dawac cos drogiego typowi co kupuje krysztal za 100, ktory kosztuje sprzedajacego 10. Gdzie tu logika biznesowa???
Srodek ten jest od dawna na rynku. Jakos do tej pory nie zyskal nigdzie na popularnosci.
YOUR ATTORNEY
06.12.2022, 08:43
Beenie tu się właśnie zastanawiam, bo czytałem już kiedyś o tym i nie kojarzę, żeby dawkowanie było tak małe jak pisałeś, do tego powiedziałeś, że ta cena i tak jest mała itd. W ogóle zdania na temat tego jak dupy - w pół podzielone. Tak samo z dawkowaniem. Ty piszesz od 10 mg zaczynać internet mówi o dawkach 50-100 mg. Nic to. Trzeba wierzyć, że Mefix się ocknie i dostarczy to, żeby samemu sprawdzić.
"W moim przypadku spektrum działania mieściło się pomiędzy LSD, amfetaminą i MDMA przy dwóch wziętych dawkach. Jest bardzo zbliżony do 3-MMC, ale ma większy potencjał psychodeliczny."
"W moim przypadku spektrum działania mieściło się pomiędzy LSD, amfetaminą i MDMA przy dwóch wziętych dawkach. Jest bardzo zbliżony do 3-MMC, ale ma większy potencjał psychodeliczny."