Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie?
26.11.2022, 15:18
Po fetce raz staje raz nie staje różnie bywa zależy od sortu no i z wytryskiem czasami jest problem po większej dawce ale to oczywista sprawa
myślę że gdyby materiał był by czysty to raczej kuśka by nie wstała wcale
myślę że gdyby materiał był by czysty to raczej kuśka by nie wstała wcale
02.12.2022, 14:14
Proszę proszę Panowie jak miło, zgodnie piszecie, ze klimacik i romantyzm. Jak to sie przekłada na praktykę? Który z Was moze sie pochwalic jaki nastroj przygotował w ostatnim czasie dla swojej kobiety a co za tym idzie dla Was?
07.12.2022, 14:09
Wczoraj do guzmana wzialem z apteki tadalafil jedna tabletke 20 mg i powiem wam ze jak mialem przerwe od "viagr i cjalisow" to konar byl nie do zajebania takze ja jestem team tadalafil i kazdemu chlopowi polecam ogarnac sobie recepte i z apteki taki sprawy
07.12.2022, 20:19
Do pomysłów lozkowych zajebiste jest mdma lub lsd ja po lsd + troche 4cmc nie moglem uwierzyć ze taki zwierzecy sex byl partnerka rowniez chodz normalne nie mamy fetyszow zadnych xD
A na koniec po udanym sexie zaczelismy podziwiać smoki i krasnoludki smiejac sie jak pojebani
A na koniec po udanym sexie zaczelismy podziwiać smoki i krasnoludki smiejac sie jak pojebani
08.12.2022, 22:37
Ja wraz z partnerem po długim locie (może zbyt długim zdroworozsądkowo) z obecnym Guzmanem na rozpoczęciu śpiocha mieliśmy fajny, szybki sex. Nie było planu, ale jak mnie przytlił przed śpiochem tak czule i mocno to wszystko co przez dotychczasowe życie zbierałam się obudziło. Joł