Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
System rang
08.12.2022, 08:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2022, 08:47 przez kot_kreskowy.)
(03.12.2022, 21:20)Kaja Buza napisał(a):A kto będzie zastępcą Kota?🤷♂️
Następna ranga po najwyższej proponuję:
Zastępca Mańka 😁
(03.12.2022, 21:36)Kaja Buza napisał(a):Dlatego kiedyś na czacie rzuciłem pomysł, żeby osoby wyróżniające się np. wiedzą merytoryczną miały jakiś oficjalny, nadany przez Admina przydomek lub coś w tym stylu przy nicku lub jakieś inne wyróżnienie dające jasno do zrozumienia nowym, że tego to dobrze posłuchać. 🦾👽
Koronę mu zajebać. Znaczy, że król/królowa merytoryki😁
Sorry Beeniepatu , nie mogłem się powstrzymać😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.12.2022, 08:55
Uśmiechnięty Beeniepatu to coś czego ten świat potrzebuje. ❤️😀 Jeszcze jakby ponętnie oczko puszczał to już w ogóle...
Prawie taki blask jak Kaja. 😂❤️
Prawie taki blask jak Kaja. 😂❤️
08.12.2022, 09:27
kot_kreskowy zajebiste 😃
tome3eqkks wiadomo. Zawsze lepiej w koronie, niz zdekapitowany 😎
Poprawilem subtelnie
tome3eqkks wiadomo. Zawsze lepiej w koronie, niz zdekapitowany 😎
Poprawilem subtelnie
YOUR ATTORNEY
09.12.2022, 17:43
Dajcie spokój z tymi kolorkami i 150 różnymi poświatami, podkreśleniami, wyróżnieniami i innymi pierdołkami dla dzieci z przedszkola - nigdzie na żadnym forum nie widziałem, żeby było tyle kolorów nickname co u nas. Jeszcze tylko brakuje serduszek i kwiatków przy każdym nick'u i kolorowa tęcza
Moim zdaniem kolor/wyróżnienie powinna mieć niewielka liczba użytkowników (same osoby z top 5 czy max top 10 rankigu, które przekroczyły powiedzmy 400 postów i następny próg np. 1000 i do tego max 3-4 kolory rang) bo wtedy to ma jakikolwiek sens.
Moim zdaniem kolor/wyróżnienie powinna mieć niewielka liczba użytkowników (same osoby z top 5 czy max top 10 rankigu, które przekroczyły powiedzmy 400 postów i następny próg np. 1000 i do tego max 3-4 kolory rang) bo wtedy to ma jakikolwiek sens.
09.12.2022, 17:53
Tak bardzo to ^^^
Jak każdy ma hehe fajny kolorek to wszyscy znowu lądują w tej samej pozycji
Jak każdy ma hehe fajny kolorek to wszyscy znowu lądują w tej samej pozycji
09.12.2022, 18:23
beeniepatu hahah jaka ucieszona ręce latają pantofel w kolorze oczu pięknie . Kolor włosów mi się nie podoba, wolę swój jasny, szminka czerwona, ale całość jeśli chodzi o twarz mnie tam się podoba. Przynajmniej proporcjonalna (Hitler wspominał, ze to ma znaczenie) i uśmiechnięta . Ahoj
09.12.2022, 19:23
(09.12.2022, 18:23)Lady Giwera napisał(a): beeniepatu hahah jaka ucieszona ręce latają pantofel w kolorze oczu pięknie . Kolor włosów mi się nie podoba, wolę swój jasny, szminka czerwona, ale całość jeśli chodzi o twarz mnie tam się podoba. Przynajmniej proporcjonalna (Hitler wspominał, ze to ma znaczenie) i uśmiechnięta . Ahoj
To grubo jak interesuje cie co hitler wspominal
09.12.2022, 19:40
Jestem tego samego zdania - czy kolory mają znaczenie - i tak większość z użytkowników to faceci i nie rozróżniają kolorów
Szyderca Może niekoniecznie interesuje co Hitler powiedział, studiowałam kiedyś politologię, czytając zapamiętujesz perełki. Książki donoszą, ze miał spore zrycie, ale nie wiem czy naturalnie czy też "używał" .
Esek od Kresek może mężczyźni nie rozróżniają kolorów (chociaż nie generalizujemy) ja nie wpadłam nawet na to jak zmienić kolor (my nie musimy być techniczne). Twój jest zbliżony do turkusowego. Podoba mi się .
Stopnie wojskowe są fajne. Zwróciłam na nie uwagę dopiero kiedy zostałam sierżantem
Esek od Kresek może mężczyźni nie rozróżniają kolorów (chociaż nie generalizujemy) ja nie wpadłam nawet na to jak zmienić kolor (my nie musimy być techniczne). Twój jest zbliżony do turkusowego. Podoba mi się .
Stopnie wojskowe są fajne. Zwróciłam na nie uwagę dopiero kiedy zostałam sierżantem