Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ceny
10.12.2022, 09:56
Podaj wyliczenia kosztów krajowej produkcji i przemytow i jakies argumenty ty sie na wszystkim znasz wszedzie byles i wiesz ze sie nie oplaca bo analize robisz od kilkunastu lat xD nie chce mi sie gadac nawet.
Wy kupujecie bake po 60 i piko po 200 w duzych miastach a to ze ktos ma gdzie indziej taniej nie da sie do zaklutych glow przemowic xD nawet w delegacjach to widzialem ze ludzie lubia placic duzo za gowno towar i sie kłócić ze taniwj nikt nie ma w polsce 😂 jak nie masz danych i wyliczem krajowych to nawet nie mam co juz odpisywac
Wy kupujecie bake po 60 i piko po 200 w duzych miastach a to ze ktos ma gdzie indziej taniej nie da sie do zaklutych glow przemowic xD nawet w delegacjach to widzialem ze ludzie lubia placic duzo za gowno towar i sie kłócić ze taniwj nikt nie ma w polsce 😂 jak nie masz danych i wyliczem krajowych to nawet nie mam co juz odpisywac
10.12.2022, 18:36
Ja też mogę kupić jakiś out szajs nawet za 22-24zł. Temat wygląda poprawnie, coś tam pachnie i klepie, ale to nie ta liga, jeśli chodzi o jakość i bez sensu płacić za średni materiał, lepiej dołożyć kilka złociszy. Ta sama osoba ma też inny weed w droższej cenie i jakość jest adekwatna do ceny ( 40-42zł przy małych ilościach)
10.12.2022, 23:35
Dokładnie, lepiej dołożyć kilka złotych i mieć sztos towar. U nas za boski chillout wołają 70zł za gram