Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina~Miksy
22.04.2022, 07:16
To prawda u nas na mieście jest tyle fety że kiedyś wpadłem na pomysł żeby przy takiej miejscówce co ludzie jedzą chamburgery i zapiekanki rzucić grudke gołębiowi a on myślał że to gastro, mina gołębia bezcenna po tym jak zauważył że to nie kawałek jakiegoś gastro tylko kuleczka fety, 5g-100 sprzęt dobry z zamrażalnika
22.04.2022, 07:51
(22.04.2022, 07:32)maxSolana napisał(a): pewnie ta amfa ma jakąś dziwną nazwę bo w sklepach z forum tego czy innego nie znalazłem
dzięki konkretną odpowiedź
Chcesz coś co działa jak dobra feta polecam 3-fma, działa jak zajebiście czysta i dobra feta z pewnymi innymi działaniami które są wyczuwalne w tle działania
(22.04.2022, 07:32)maxSolana napisał(a): pewnie ta amfa ma jakąś dziwną nazwę bo w sklepach z forum tego czy innego nie znalazłem
dzięki konkretną odpowiedź
ale co ty chcesz kupic amfetamine w internecie ?
i piszesz ze nie ma
bo tak to zrozumiałem
czy szukasz cos podobnego co działa jak amfetamina
i chcesz to zamowic w internecie
pozdrowionka
22.04.2022, 17:22
prąd z zielenią zawsze dawał taką pojebaną, szybko-psychodeliczną czapę. lubie
24.04.2022, 05:36
(22.04.2022, 07:16)ProducentRC napisał(a): To prawda u nas na mieście jest tyle fety że kiedyś wpadłem na pomysł żeby przy takiej miejscówce co ludzie jedzą chamburgery i zapiekanki rzucić grudke gołębiowi a on myślał że to gastro, mina gołębia bezcenna po tym jak zauważył że to nie kawałek jakiegoś gastro tylko kuleczka fety, 5g-100 sprzęt dobry z zamrażalnika
haahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
to te warszawskie gołebie na zachodnim by pewnie to ojebały
Rozjebałęś mi klimat
01.06.2022, 16:58
Nie wiem czy to miksem można nazwać, ale swego czasu na zjeździe już takim dającym się we znaki, po nocce jaranie wpędzało mnie w wyjątkowy stan.
Takie trochę sado macho bo przeważnie puszczałem dołujące numery i się maltretowalem smutkiem ale uzależniło swego czasu i musiało być na smutno po nocce XD
Zapewne kwestia psychiki, tamtejszego w chuj dobrego tematu i średniej jakości palenia, jednak było to coś zupełnie innego niż zapalenie podczas pełnego peaku zjazd, lufa, lufa i boom
01.06.2022, 17:19
Szkoda, że obecnie u nas w mieście amfetamina jest tak chujowa, że szkoda na niej przegrody i pieniędzy...
01.06.2022, 17:33
(01.06.2022, 17:19)KACPER napisał(a): Szkoda, że obecnie u nas w mieście amfetamina jest tak chujowa, że szkoda na niej przegrody i pieniędzy...
Poszukaj dobrze. Zawsze się znajdzie ktoś kto ma dobry materiał. Jak nie ma u ciebie to może 20km dalej. Pamiętaj kto szuka ten w końcu znajdzie
A jak nie to tak jak kolega wyżej wspominał spróbuj ogarnąć FMA